Kimi pesukollektsioon kandis algselt nime KIMONO, kuid puhkenud lärmi peale pani ta kollektsioonile nimeks SKIMS. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. august 2019, 11:00

VIDEO | Kim Kardashian tõmbas vabastatud vangile selga oma korrigeeriva pesu (1)

Kim Kardashian võitles mullu selle eest, et 21 aastat vägivallatu narkokuriteo eest vangis istunud vanavanaema Alice Marie Johnson vabadusse pääseks. Nüüd on 64aastane proua Kardashiani korrigeeriva pesukollektsiooni modell.

Johnsonile oli mõistetud eluaegne karistus ilma vabanemislootuseta. Kardashian (38) käis mullu president Donald Trumpi palumas, et vanaproua priiks pääseks. Sestsaadik on ta Johnsoniga sidet hoidnud: kutsunud teda koos perega enda poole lõunale ning kirjutanud tema memuaaridele "After Life: My Journey from Incarceration to Freedom" eessõna.

Nüüd värbas seltskonnastaar Alice Marie oma uue pesukollektsiooni SKIMS Solutionwear modelliks. Johnson demonstreerib figuuri trimmivat musta trikood. 

People'i teatel võib lähinädalail oodata veel videoid 26 naisega, kes räägivad, miks nad oma keha armastavad ning kuidas SKIMS võimaldab neil end enesekindlalt tunda.

Algselt kandis Kimi kollektsioon nime KIMONO, kuid see vihastas jaapanlasi, kelle sõnul pole seltskonnastaari trimmpesul nende püha rõivaesemega mingit seost. Nime valis Kim ilmselgelt vaid seetõttu, et see haakus tema eesnimega. Skandaali järel pani Kardashian kollektsioonile nimeks SKIMS.