Ana de Armas tänavu aprillis Jamaical, kus 25. Bondi-filmi näitlejad välja kuulutati. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. august 2019, 10:00

VAPUSTAV MUUNDUMINE: uus Bondi-beib kehastab Marilyn Monroe'd (1)

Hispaania näitlejanna Ana de Armas, kes astub Daniel Craigi kõrval üles uues Bondi-filmis, on saanud peaosa Marilyn Monroe elust rääkivas Netflixi filmis.

31aastase Ana valimine legendaarseks Marilyniks pani Eonline.comi teatel mõnegi kulmu kerkima. "Aga nagu näha, pole midagi, mida tubli karbitäis juuksevärvi päästa ei suudaks. Pealegi polnud ka Marilyn ise loomulik blondiin!" märgib veebikülg.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fan de peliculas y series 🎥📺 (@pelis_series_fan) on

Eluloofilm, mis vaatleb raske lapsepõlvega Norma Jeane Bakeri saamist sekspomm Marilyniks ja tema traagilist allakäiku, kannabki pealkirja "Blonde" ehk "Blondiin". Tegu on Joyce Carol Oatesi samanimelise romaani ekraniseeringuga, mida režissöör Andrew Dominik on üritanud juba aastaid teoks teha.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Flor M. Elmore (@cineparadizzo) on

Ühes intervjuus väljendas Dominik veendumust, et tema film tõuseb kõigi aegade parimate filmide esikümnesse. "Miks? Sest see on film inimloomusest. Lugu räägib sellest, kuidas lapsepõlvetrauma kujundab täiskasvanut, kes lõhestub avaliku ja era-mina vahel." Dominiki arvates on see lõhe omane kõigile inimestele.