Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
30. august 2019, 09:02

TIMMERI TAROSKOOP 2.–8. SEPTEMBER | Sõnnid mõelgu pereloomisele, Vähid on segaduses (12)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

SÕNN peab sel nädalal järgima tõde: usalda aga kontrolli. Keegi tahab teile väikestviisi kotti pähe tõmmata. Suhtes Sõnnid on nädala algul väga perekesksed ja toetavad, näevad kõike ainult positiivses valguses ja jätavad ka mõned tööd tegemata, et oma perega olla. Vallalised Sõnnid võivad nüüd küll pereloomisele mõelda, kes last tahab, siis olge valvel! Tööl on Sõnnid nagu laetud akud, hommikust õhtuni, ilma puhkamata. Kõigega saavad hakkama, palju ei räägi, aga tegutsevad mitme eest. 

KAKSIKUD seisavad valikute ees, kõike tuleb paarikaupa ja te ei suuda valikut langetada. Nii mõnigi Kaksik pöördub kellegi poole, keda ta usaldab ja küsib nõu. Usaldage, saate õige suuna kätte. Tööd Kaksikutel praegu jagub ja kui enda eest seisate, saate ka õiglast tasu. Tunnete end kõike tehes enesekindlalt ja seetõttu teete tööd ka kirega. Ärge sellesse vaid uppuge, läbi põlete sedasi. Üldiselt ei ole sel nädalal teil ühtegi takistust ees, kõigega saate hakkama. 

VÄHK on segaduses. Kõik tahavad temast midagi, tal tuleb lausa hirm peale. Suhetes on Vähk täiesti puntras, kord tahaks üht, siis jälle teist. Siis ei taha üldse suhet. Ei suuda otsustada, ei ole lihtsalt see hetk. Teile tundub, et teie soovid ja sihid jäävad pidevalt käeulatusest välja, püüa ja pinguta palju tahad. Püüdke veel natukene, siis jõuate soovitud tulemuseni. Nädala lõpus teete endaga rahu ja premeerite end selle eest. 

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.