Rihanna ja Hassan 2017. aasta suvel Ibizal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
29. august 2019, 15:06

Rihanna semmib juba kaks aastat salaja Saudi miljardäriga? (3)

Rihanna armuelu üle on meedias aastaid spekuleeritud. Küllap just seepärast hoiab ta madalat profiili. Kuid üha tõenäolisem tundub, et lauljataril on juba pikemat aega suhe Saudi miljardäriga.

Ajakirja Elle andmeil on Rihanna juba üle kahe aasta sõbrustanud Saudi miljardäri Hassan Jameeliga, kelle perele kuulub Toyota suurim müügifirma mitmes Lähi-Ida riigis. Neid on haruharva koos näinud, kuid augustis on Rihannat ja Hassanit märgatud lausa kahel korral. Väljaanne Business Insider peab seda märgiks suhte tõsinemisest. 

Forbesi koostatud araabiamaailma rikkaimate perede 2017. edetabelis oli Jameeli pere 2,2 miljardi dollariga neljandal kohal.

Enne perefirmasse tööle asumist veetis Jameel mitu aastat Jaapanis Toyotas. Rahvusvahelise majandusteaduse bakalaureusekraadi omandas ta Tokoyo Sophia Ülikoolis, magistrikraadi London Business Schoolis. London on väidetavalt Jameeli peamine elupaik. Seega pole ime, et Rihanna on viimasel ajal seal elanud - enda sõnul küll selleks, et oma kosmeetikafirma Fenty Pariisi peakorterile lähemal olla. 

Hassanil on seljataga abielu (2012-2017) Tuneesia kunstieksperdi Lina Lazaariga. Enne Rihannat seostati Saudi rikkurit supermodell Naomi Campbelliga.