Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 1. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hetkel, mil seda on vaja, suudad end kokku võtta. Sellegipoolest – kui otsustavad momendid on möödas, tunned end kui tühjaks pigistatud sidrun.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Käed-jalad on tööd täis, aga see, mida ette võtad, on siiski pigem puhas rõõm kui raske kohustus. Võid saavutada hea klapi inimestega, keda siiamaani vaid põgusalt tundsid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled ütlemata emotsionaalne. Kipud mõnda aspekti põhjendamatult üle tähtsustama ning seetõttu ei taju sa tervikut kuigi hästi. Hea päev loominguliseks tegevuseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ole julge ning võta ise ühendust sellega, kellega suhelda tahad. Kui ujedalt käitud ning ootad, millal tema sind üles otsib ja juttu teeb, võid pikaks ajaks tühja ootama jäädagi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Peenike nagu sajandik juuksekarva on see joon, mis jookseb olulise ning ebaolulise vahel. Ja sina justkui köielkõndija pead mööda seda sammuma.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära karda teha otsuseid, sest su valikud ja otsused on õiged isegi siis, kui nad on valed. Ainult nii võid sa leida lahendusi vaatamata sellele, et eksimustest sa päris mööda ei saa.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kuuled mitmeid uudiseid, nende hulgas on midagi meeldivat, aga samas ka midagi niisugust, mis sul viha pärast peaaegu et juuksed püsti ajab. Kõike muuta sa ei saa!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Need, kes sind mõnda aega näinud pole, ei tunne sind esimesel hetkel äragi – sa oled üsnagi palju muutunud. Võib tekkida küsimus, mis sind nagu päiksekest särama paneb?

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et üks inimene käitub meelega nii, et sina end kõige paremini ei tunneks. See ei ole tõenäoliselt nii, asi on ilmselt su suhtumises ja eelarvamustes.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kas on mõtet teiste asjadesse nina toppida, arvamust avaldada, mõjutada? Äkki tuleb see sulle endale bumerangina tagasi? Tee enda asjad korda, alles siis on õigus teisi kritiseerida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunne, et näed hea välja, tagab sulle ka sisemise enesekindluse. Tänane päev sobib selleks, et osta endale uusi riideid ning ka kosmeetikat ja iluvidinaid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hoolitse selle eest, et näeksid kena välja, ole kaasinimeste suhtes viisakas ja lahke. Kui oled hea ja soe kaaslane, hoiavad teised sind ka edaspidi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on põnev ja seiklusrikas aastaring. Ära pelga uuendusi, ole valmis kohanema ning endale aina paremaid võimalusi otsima. Aeg toob tutvusi huvitavate inimestega. Sind võib tabada armumine esimesest silmapilgust kohas, kus sa seda kõige vähem oodata oskad. Tähtis on hoida häid suhteid perega.