Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
30. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 31. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on palju energiat. Praegu tasuks teha tulevikuplaane ning alustada palju vaeva nõudvate tööde ja suuremat sorti ümberkorraldustega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind kutsub taevas, kuid sa hoiad jalad maas. Võibolla peaksid end vabaks laskma ning tegema asju teisiti, uuel moel? Vanad sõbrad on küll toredad, ent uued põnevad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahulik aeg on möödas, tempo tõuseb jälle. See rõõmustab sind, sest sulle meeldib, kui su ümber on erinevaid inimesi ning kogu aeg midagi toimub ning pead tegutsema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Alustad midagi uut, esimestest sammudest sõltub palju. Pane tähele märke, mida saatus sulle annab, need annavad sulle juhatust, kuidas oleks kõige targem edasi toimida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad kinnitust, et oled õigel teel – oled end kätte võtnud ja positiivsed tulemused on kiired tulema. Selleks, et inimestele meeldida on vaja ennast armastada ja austada.

Neitsi
23. august – 22. september

Pead korraldama suhteid, inimesi omavahel kokku viima. Mitte neid paari panema, vaid viima selleni, et nad infot vahetaks. See muudab suhtlemise lihtsamaks, ka sinule endale.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi, kellel on üsna suur mõjujõud, töötab sinu vastu. Mitte pahatahtlikkusest, sa oled millegagi põhjust andnud. Ära hakka temaga sõdima, püüa asjad selgeks rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui end eelnevail päevil mõnel otsustaval hetkel ebakindlalt tundsid, siis tänase seisuga tead, et taas on su kõrval inimesed, keda võid usaldada ja kellele saad loota.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa oled kogu elu õppinud endaks saamist ja endaks jäämist, ära siis rihma lõdvaks lase! Sa ju tead peaaegu, mida tahad ning enamvähem ka seda, kuidas seda saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üllatused ei pruugi olla meeldivate killast. Tõenäoliselt sajab sinu õlule oodatust rohkem ülesandeid, ja seda, et sa neid täitma hakkad, peetakse iseenesestmõistetavaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed üle tüki aja üht tegelast, kelle suhtes sa kuidagi ükskõikseks jääda ei suuda – mõnikord teeb ta sulle palju rõõmu, teinekord ajab aga täiega vihale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind häirib, et pead tegema kiireid otsuseid. Proovi olla enesekindel, usalda rohkem oma sisetunnet ja ära jumal teab kelle nõuandeid puhta kullana võta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sind viib edasi nutikus ja taiplikkus, kasu on heast sõnaseadmisoskusest. Ära proovi end jõuga maksma panna – kavaluse abil saavutad eesmärgi kiiremini ja väiksema närvikuluga. Suure romantikavajaduse tõttu võid isiklikes suhetes kohati sinisilmne olla. Elu eeldab kahe jalaga maa peal seismist.