Foto: Facebook/Jonathan Goldstein
Inimesed
28. august 2019, 09:48

Nimekad briti muusikud hukkusid koos pisitütrega lennuõnnetuses (9)

Nimekas briti helilooja Jonathan Goldstein ja tema saksofonistist abikaasa Hannah hukkusid koos seitsmekuise tütrega perepuhkusel Alpides, kui Jonathani juhitud kerglennuk alla kukkus.

Jonathan (50) oli kogenud amatöörpiloot, kuid mingil põhjusel kukkus tema Piper Arrow IV 90 minutit pärast õhkutõusu Šveitsis Simploni kurus kohal alla. Võimud uurivad lennukirususid, tuvastamaks traagilise õnnetuse põhjust.

Goldstein oli Daily Telegraphi teatel edukas helilooja, kes oli 20. eluaastates kirjutanud Martin Scorsese "Hirmu neeme" muusika ning kelle kompositsioon "Magical Moments" jõudis Ühendkuningriigi ametlikus klassikallise muusika edetabelis esikohale.

Tema abikaasa Hannah (36) oli nimekas klassikaline saksofonist, kes oli mänginud Londoni sümfooniaorkestris ja filharmooniaorkestris ning soleerinud tihti BBC Promsi nimelistel kontsertidel. Kolm aastat abielus olnud paarile oli selle aasta algul sündinud tütar Saskia. 

Hannah koos pisitütar Saskiaga. Foto: Facebook/Jonathan Goldstein

Hannah Goldsteini veebikülje andmeil oli temal ja ta abikaasal käsil sooloalbumi tegemine. "Nad olid imearmas, kaunis, andekas paar. Muusika viis neid kokku ning nad olid teineteisele ja Saskiale kõigest hingest pühendunud," ütles keegi peretuttav Briti lehele.