Diana KlasFoto: Martin Ahven
Inimesed
28. august 2019, 08:20

Diana Klasil on raha nii otsas, et isegi pankrot võib raugeda? (92)

Tartu maakohus andis teada, et Diana Klasi pankrot raugeb vara puudumise tõttu, kui just keegi ei nõustu maksma menetluse jätkamiseks vastavale pangakontole 500 eurot, kirjutab Eesti Ekspress. 

Klasi maksejõuetus kuulutati välja eelmise aasta kevadel. Enne seda oli naine tuntud hoogsa eluviisi poolest. Ta on nii meedias kui autobiograafilises raamatus „Rahatuulutaja“ rääkinud avameelselt oma kergemeelsest suhtumisest rahasse. Varem saanuks Diana Klas loota oma jõuka isa abile, kuid Eri Klas suri kolm aastat tagasi.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis. 

2009. aastal paljastas Klas ajakirjale Kroonika, et sattus mõni aasta varem SMS-laenude orjusesse. "No ma võtsin raha ikka mitmest kohast ja olin üsna puntras omadega - ma ei töötanud vahepeal."

2011. aastal rääkis Diana Kroonikale, et riik peaks SMS-laenud ära keelama. Naisel oli võlgu kokku üle 150 000 krooni ja isa Eri Klas aitas need ära maksta. "Mul on palju tuttavaid, kes on võtnud kiirlaene. Kui nad ei suuda lõpuks enam tagasi maksta, on nad pöördunud kontorisse ja palunud maksegraafikut, kuid neile on inkasso kaela saadetud." Naine paljastas siis, et kui tal laenud üle pea kasvasid, kadus uni ja algasid tervisehädad. "Tuli jube ärevus. Ja eluisu läks ära."