Ingrid PeekFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
27. august 2019, 17:48

Ingrid Peek: Heino Tiigiga jutustades oli väga huvitav tema tavapärasest avaram maailmavaade (7)

„Heino Tiik oli sümpaatne inimene, kes oli pühendunud teiste aitamisele ja inimeste elu parendamisele. Kindlasti on oluline tähtsustada ka tema aastakümnete pikkust panust Eesti spordikultuuri ja tervishoidu,“ meenutab Ingrid Peek. 

„Temaga elust, tervisest ja maailma asjadest jutustades oli väga huvitav tema tavapärasest avaram maailmavaade – oma pikaajalistest kogemustest tulenevalt nägi ta inimolendit terviklikult, holistiliselt, multitasandilise nähtusena, mitte pelgalt füüsilisel tasandil toimetava aparaadina,“ räägib Ingrid.

Peek sai 2016. aastal Heino Tiigiga oma toonases autorisaates „Hallo, Kosmos!“ muude teemade seas jutustada ka pisut paranormaalsematel ja metafüüsilisematel teemadel. „Tiik oli huvitatud ka parapsühholoogiast ning kursis nõukaaja põnevamate ja ehk pisut ulmelisena tunduvate teemadega, näiteks psühhotroonse relvaga seotud eksperimentidega.“

„Heino Tiik oli nõelravi meister, keda jäävad tänusõnadega meenutama kindlasti väga paljud temalt abi ja tervenemist saanud inimesed. Soovin talle head teed tähtede taha!“ ütleb Ingrid.