Erik OrguFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
27. august 2019, 17:19

Erik Orgu: ma pole päriselt Palja Porgandiga tülis olnudki! (10)

Toitumisnõustaja Erik Orgu vastas TV3 veebisaates “51 küsimust” Brigitte Susanne Hundi uudishimulikele küsimustele. Muuhulgas tunnistas mees, et tema elus on uus armastus ja seda, et ta ei ole ei Evelin Ilvese ega Merilin Taimrega kunagi päriselt tülis olnudki. 

Märtsis tülitsesid Orgu ja Paljas Porgand ehk Merilin Taimre avalikkuse ees ning Orgu ähvardas Taimre isegi kohtusse kaevata. Tüli põhjuseks oli maailmavaateline lahknevus toitumise ja paastumise teemadel. Taimre nimetas Orgu toitumiskava oma blogis näljakavaks, öeldes, et Orgu soovitatud kaalulangetus ei ole püsiv, vaid isegi metaboolselt pöördumatult kahjulik. 

Taimre rääkis mais Õhtulehele, et Orgu tegelikult ei ähvardanudki teda kohtuga ning nentis, et Orgu tekitas tüli vaid enesereklaami eesmärgil. 

Ilvesega oli Orgu samuti sõnasõjas, öeldes Ilvese kohta, et ta ei ole toitumisnõustaja ning ei tohiks toitumisalast nõu anda. Ilves omakorda torkas vastu, et proovis Orgu toitumiskava paar kuud ning sellel ei olnud mingit efekti.

2016. aastal eratreenerist abikaasast Katist lahutanud Orgu tõdes ka seda, et tema elus on uus armastus. “Kas sa oled preagu vallaline?” uuris Hunt. “Ei ole!” vastas Orgu kindlalt. Vastuseks küsimusele, kas armastus käib kõhu kaudu, vastas mees: “Mingi osa armastusest kindlasti.”

Orgu paljastas ka selle milline inimene tema südame saab võita. “Tuleb olla mõistlik inimene!” ütles ta. 

Muuhulgas ei ole Euroopa parlamendi valimistel kandideerinud Orgul enam plaani valimistel kandideerida.

Vaata lähemalt videost!