Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 30. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Endast erinevaid inimesi on keeruline mõista. Teisalt – sa oled tark inimene ja kui end pingutad, oled võimeline aru saama ka hoopis teistsugusest mõttemaailmast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tõelisi tundeid ei ole mõtet maha suruda. Kui sa neid otse väljendada ei saa, pead leidma mingi muu võimaluse, kuidas need enda seest välja lasta, näiteks loomingu kaudu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Unusta see halb, mis on minevikus toimunud. Unusta ka hirm selle ees, mis kõik veel tulevikus juhtuda võib. Keskendu käesolevale hetkele, proovi see täiuslikult veeta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on suured plaanid, kuid ei saa sa neid üksinda ellu viia. Keegi peab sind kindlasti aitama. Kui teiselt midagi ootad, pead esmalt omalt poolt talle midagi andma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tuleb tegeleda tehniliste probleemidega. Võimalik, et veedad tunde, et välja selgitada, miks näiteks mingi kodumasin enam korralikult ei toimi.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea, kui saad noorkuupäeva veeta omaette ning tulevikuplaanid läbi mõelda. Analüüsi valikuvõimalusi ning otsusta, millises suunas ja millise tempoga liikuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Näed oma olukorda laiema, võiks ehk isegi öelda, et kõikehaarava pilguga. Nii see, mis hästi toimib kui ka vajakajäämised saavad praegu palju selgemaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küll see elu on ikka ilus! Sul on suurem osa tähtsatest asjadest korras. Pööra tähelepanu headele kaaslastele, väärtusta nende panust ja pingutusi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võta kiirust maha, näed veelgi paremini suurt pilti ning enda suureks üllatuseks hakkad rõõmu tundma pisikestest detailidest. Tee töised plaane, aga ära liigselt pinguta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled teadlik enda mõjust teistele, kuid hoidu seda kurjasti kasutamast. Sa ei taha ju olla püsiklient igaviku hoiukassas karma võla tasumise osakonnas?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Iga naeratuse taga on peidus erinev tunne, soov, mõte, tegu. Sa võid ju püüda tõlgendada, aga selleks ajaks, kui oled lahenduseni jõudnud, võib naeratus olla saavutanud uue sisu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Praegu oled mõõdukalt enesekriitiline, suudad oma vigu märgata ja saad üsna palju ära teha, et elukvaliteeti paradada. Sisenda endale vajadust järjekindluse järele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sulle annab eelise see, et oled ühtaegu võimeline loogiliselt mõtlema, aga ka õigesti tunnetama. Maailm on küll keeruline, aga sa oled suuteline toimuvat mõistma. Säilita seesmine tasakaal ning leia aega nii tööks kui puhkuseks. Üks olulisemaid teemasid on armastus – sa vajad stabiilset püsisuhet ja seda annab ka arendada.