Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. august 2019, 22:25

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 29. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna on kaduneljapäev, hea aeg loobuda üleliigsest ja halvast. Eriti hästi sobib hetk vabanemaks pahedest, mis kahjustavad tervist ning mõjuvad halvasti välimusele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna on viimane aeg mingi töö lõpuni viia ja üle anda, nii et pingutad mis hirmus. Oled nii hõivatud, et võid olulise kohtumise või isegi kohtamise maha magada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead mõnest plaanist loobuma, sest ootamatused ajavad su ajakava sassi ning korraga mitmes kohas viibida pole võimalik. Sul on üksjagu koduseid kohustusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sa ei karda härjal sarvist haarata, aeg sobib selleks, et teha valmis ammu planeeritud, aga aina edasi lükatud palju aega ja energiat nõudvad asjad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tegelased minevikust võivad su elus tähtsat rolli mängima hakata, see võib tekitada segadust, aga ka ahvatlusi. Mõtle hästi järele, enne kui kellelegi uue võimaluse annad!

Neitsi
23. august – 22. september

Januned romantika järele ja kui seda ei tundu kellegi poolt loota olevat, kipud pead norgu laskma. Ära oota teistelt liiga palju, ka sul endal on võimalik aktiivne olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tahad lõbutseda-pidutseda, aga kipud mõõdutunnet kaotama. Alkoholi tarvitamisega ole ettevaatlik, tänased koosviibimised võiksid ainult mahla juues mööda saata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea päev, mil sul jätkub energiat, aga ka kohusetunnet, nii et tark oleks töö tegemine tõsiselt käsile võtta ning teha ära see, mis tükk aega tegemata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Koostöö laabub, õnnestub sõlmida kokkuleppeid, mis on sinu jaoks soodsad. Kui sind su töötingimuste juures miski häirib, võiksid selle ülemusega jutuks võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sisemine ärevus, kõhklused ja kahtlused on täna paratamatud. Seisad uue tsükli lävel, seega on sul vaja pilk tulevikku pöörata, edasist kvaliteetset elu planeerida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Õhus on müstikat. Võid näha veidraid unenägusid, mis ometi kuidagiviisi su elu peegeldavad. Võid tunda vajadust üksinda olla ning nostalgitseda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Nõuad endalt palju, kuid teistelt rohkem veel. Püüa olukorda tasakaalustada ja teiste suhtes sallivam olla. Miks sa ometi ette kujutad, et sind peaks ümbritsema ideaalsed inimesed?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algavalelu aastal võid tunda ärevust. Rutiini on raske taluda, otsid põnevust ja seiklusi, see aga võib suhetesse pinget tuua. Liigu ringi, õpi palju, alusta uusi asju, aga ära unusta väärtustada kõike seda head, mis sul praegu juba olemas on! Hinda neid, kes on sind aastaid ustavalt toetanud.