Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. august 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 28. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõtle enne, kui oma arvamust valjuhäälselt avaldad. Ettevaatlik tuleks olla ka suhetes vastassooga – flirt seotud inimesega võib kaasa tuua ettearvamatuid tagajärgi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sõiduvees on need Sõnnid, kes teenivad leiba terava mõistusega. Lisaks tunnustusele võib täna tekkida ka edutamise võimalus või siis uus ahvatlev tööpakkumine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Üritad end tööl parimast küljest näidata ja oled püüdlikult usin. Ära üle ka pinguta, muidu edaspidi hakataksegi sellist käitumist sinult ootama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui mõni vastassoo esindaja tähelepanu pöörab, annab see sulle hoogu juurde. Eriti naudid, kui saad mõnele kenale inimesele midagi õpetada, näidates oma tarkust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nii sugulased kui ka naabrid võivad hakata oma nina toppima nendesse sinu elu sfääridesse, mis on isiklikud. Ürita see neile selgeks teha ilma riidu minemata.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa tead küll, et üks inimene, kellest väga hoolid, on sinu käitumises pettunud. Just seetõttu ta sinust eemale hoiabki. See teeb ju sulle haiget, miks sa ometi vabandust ei palu?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled nagu orav rattas – on palju asjaajamist ja kohtumisi, ent suhtlus jääb pinnapealseks. Ei ole mõtet alustada töid, mille tegemine nõuab palju aega ja kannatust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ühe inimesega suhete soojendamine või kaasa tuua usaldamatust teiste hulgas. Kas peaksid ainult enda soovidest lähtuma või arvestama ka teistega?

Ambur
22. november – 21. detsember

Flirt töökohal lisab su elule värvi. Peaksid mõtlema mitu käiku ette. Kus on piirid, mida sa ületada ei tohiks? Mis juhtub, kui sa neist siiski üle lähed?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi, kellega suhtled tööalaselt, üritab ehk lähenemiskatseid teha. Oled meelitatud, kuid säilita reaalsustaju. Eriti keeruline on olukord juhul, kui tegemist on alluva või ülemusega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oma soovide kohaselt sa täna tegutseda ei saa. Sõltud nii tööandjaist kui ka kolleegidest, ja pereliikmetest veel peale selle. Kõik nad tahavad sinult midagi saada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Su mõtted on lõbusate tegevuste juures, planeerid kokkusaamisi või üritusi. Sulle tundub, et sinu edukus sõltub eelkõige sellest, kui paljud inimesed sind teavad ja tunnevad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal oled uudishimulik ja aktiivne. Aeg sobib hästi õppimiseks ja enesearendamiseks, reisimiseks. Seigeldes pead aga alati ka turvalisusele mõtlema, hulljulgus on rumalus! Suhtlemist on palju, kui otsid kaaslast, võib esile kerkida mitu huvi pakkuvat kandidaati, kelle hulgast valiku tegemisel ei maksa kiirustada.