Miley CyrusFoto: EMPICS/Scanpix
Inimesed
27. august 2019, 12:38

Miley laulis MTV galal lahutusballaadi, kuid musitas lava taga uue kallimaga

Miley Cyrus esitas eilselt MTV videomuusikaauhindade galal esmakordselt tele-eetris oma uut ballaadi "Slide Away", mis paistab rääkivat tema ja Liam Hemsworthi abielu purunemisest. 

Kuigi Miley oli suvel kinnitanud, et lähiajal teda laval näha ei saa, oli ta eile New Jerseys Newarkis peetud MTV tseremoonial esinejate seas. Lauljatar kandis lakoonilist musta minikleiti. Hingestatud etteaste muutis veelgi dramaatilisemaks mustvalge telepilt. "Liigu edasi, me pole enam 17aastased. Ma pole enam see kes varem. Sa ütled, et kõik on muutunud. Sul on õigus, oleme nüüd täiskasvanud," laulis mõni nädal tagasi abielu purunemisest teatanud Cyrus. 

New York Posti allika teatel nähti Mileyt enne lavale minekut kulisside taga suudlemas oma sõbratari Kaitlynn Carterit, keda peetakse tema uueks kallimaks. End panseksuaaliks nimetav staar jäi neidude ühisel Itaalia reisil kaamera ette Kaitlynniga suudeldes. Carter läks hiljuti lahku Kardashiani klanni kuuluvast Brody Jennerist, kellega ta oli osalenud reality-sarjas “The Hills: New Beginnings”. Itaalias naasmisest saadik on Mileyt ja Kaitlynni Los Angelese ööklubis kirglikult amelemas nähtud. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Allure.comi teatel võis Miley ihul näha kaht uut tätoveeringut. Vasakul biitsepsil on väikeste tähtedega The Pixiesi laulu "The Thing" read, mis tõlkes kõlavad: "Mu pea kartis, aga mu süda tundis end vabana." Ühtlasi oli lauljatar lasknud oma ihule tikkida aastaarvu 1961 - see on austusavaldus kantrirokkarist isale Billy Ray Cyrusele, kes tähistas pühapäeval 58. sünnipäeva ning elas tütrele MTV galal kaasa. Cyrus seenior pälvis tseremoonial koos Lil Nas X-ga aasta laulu preemia hiti "Old Town Road" eest.