MetsatöllFoto: Erlend Štaub
Saund
27. august 2019, 10:31

Metsatöll tuuritab taas Ameerikas! Markus Teeäär: kohtasime esimesel kontserdil ka eestlasi (2)

„Kõik kulges sujuvalt ning midagi kaduma ei läinud. Kokku lendasime 20 tundi,“ räägib Markus Teeäär, kes on koos Metsatölluga taas Ameerikas tuuritamas.

„Meid aitas väga palju Chicago Eesti maja, mille töötajad võtsid meid lennujaamast peale ja viisid nende majja. Siis oli väike kohtumisõhtu ja tegime sauna. Siis võttis tuuribuss meid peale ja jõudsime esimesse linna, Detroiti,“ ütleb Markus.

Metsatöll tuuritab Põhja-Ameerikas ja Kanadas kuni 23. septembrini. Esimene kontsert anti esmaspäeval ning see läks mehe sõnul väga hästi. „Tunne on hea. Samuti oli kontserdil eestlasi, nii et paneme täie rauaga edasi,“ lubab ta.

Kui algselt pidid mehed Ameerikas ja Kanadas tuuritama koos Venemaa bändi Arkona ning Itaalia bändi Wind Rose’iga, siis tegelikkuses näeb lavalaudadel vaid kahte esimest bändi. „Wind Rose ei saanud kahjuks tööviisasid,“ selgitab Teeäär.

„Bussi jagame Arkonaga, saame nendega väga hästi läbi. Hetkel oleme veel Põhja-Ameerikas, aga kohe lähme Kanadasse. Siis tuleme korraks tagasi, siis lähme uuesti Kanadasse ja siis jälle tagasi. Tuuri lõpetame Chicagos,“ räägib Markus.