Simon Cowell tänavu 13. augustil. Foto: O'Connor/AFF-USA.com/Scanpix
Inimesed
26. august 2019, 12:30

Arst: Simon Cowelli nägu on iluprotseduuridega ära rikutud (17)

Sotsiaalmeedia on muusikamoguli ja telestaari Simon Cowelli dramaatiliselt muutunud välimuse peale kahisema löönud. Kuid nimekas arst hoiatab, et Cowell võib endale operatsioonidega karuteene teha.

Cowell on viimasel ajal kümmekond kilo maha võtnud, kuid ebaloomulikult valge hambarida ning veidralt pingul nahk muudavad tema välimuse võõraks. Sügisel 60 aasta juubelit tähistav muusika- ja telemogul on viimastel aastatel oma eluviise kõvasti remontinud: ta järgib nüüd veganmenüüd ja võtab haruharva napsi. Ent Cowell ei eita, et talle on süstitud Botoxit. Ta on enda sõnul läbinud ka XXI sajandi ringlõikuseks kutsutava protseduuri, mis olevat põrgulikult valus.

Simon Cowell kaks aastat tagasi. Foto: PA Wire/PA Images

Cowelli lähedast sõpra Mel B-d tuuninud ilukirurg Nyla Raja nendib Mirrori usutluses, et meestelgi leiavad vananedes aset hormonaalsed muutused, mis vähendavad kollageeni tootmist nahas. "Ka kaalust alla võttes jääb meil näo rasvkude vähemaks, mistõttu näonahk kipub ära vajuma."

Raja manitseb Cowelli noorendavate protseduuriga piiri pidama. "Minu esmane vastutus on mu klientide tervis ja heaolu. Simoni allavajunud nägu ja aukus silmad on talle soovitatud valede protseduuride tagajärg, mistõttu näolihased on hakanud silmapiirkonnas ära vajuma. Minu meelest peaks Simon kosmeetilistest ravidest mõneks ajaks hoiduma ning püüdma keskenduda mittekirurgilistele võtetele kottis naha kergitamiseks ja pinguldamiseks." Raja mainib ultrahelitehnoloogiat, millega saab nahka sügavalt kergitada, ning raadiolaineid, millega ihu pinguldatakse. Lisaks soovitab ta nahka poputada seerumitega, mille tõhusust suurendab veelgi hapnikuravi.