Lõhmus selle aastasel Arvamusfestivalil.Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
26. august 2019, 13:41

Video | Rain Lõhmus: palgatööd tehes rikkaks ei saa (77)

Suurettevõtja Rain Lõhmus jagas tänavusel InvesteerimisFestivalil soovitusi, kuidas finantsvabadust saavutada: "Kui teed palgatööd ega proovi eraettevõtja ja investorina, ega varasta... siis on väga väike tõenäosus, et sa oluliselt jõukaks või rikkaks saad."

Rain Lõhmus kirjeldas intervjuus, millised on olnud tema ebaõnnetumised ja  kellel on lootust temalt raha saada. Veel andis ta nõu, mida teha pensionisamba reformi jõustumise korral.

Üks möödalaskmine, mida Lõhmus meenutas oli Transferwise'i mitte raha panemine. "Kristo Käärman tuli kunagi müüma, et me teeme sellist toredat asja. Mulle üldiselt inimesed meeldisid, aga see jutt oli tol korral täielik lollus."

Käärman tuli Lõhmusele rääkima, et tahab teha sotsiaalset valuutavahetust. "Mul on naelad ja Taavetil on eurod ja omavahel vahetame need ära kuna pankades on valuutavahetus nii suure kuluga. Mina mõtlesin, et tule taevas appi mees."

Lõhmus tunnistab, kus ta sügavalt eksis oli see, et nad kasutasid seda juttu raha tõstmiseks, sest see oli populaarne teema. "Tegelikult nad ju rumalad ei olnud. Võibolla kui oleks teistmoodi esitletud, siis ma oleks rohkem uskunud. Aga ma vaatasin, et nad ei jaga asjast üldse matsu," sõnas Lõhmus.

12.-14. juulil toimus Padisel InvesteerimisFestival, kus esineseid 40 oma ala tippu, kes rääkisid oma investeerimiskogemustest. 

Täispikka intervjuud saab vaadata siit!