Charlize TheronFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. august 2019, 09:59

Charlize Theron avaldas haruldase foto oma transsoolisest tütrest

Oscari laureaat Charlize Theron teatas aprillis, et tema poeg Jackson, kelle ta 2012. aastal beebina lapsendas, tunneb end tüdrukuna. Sellest annab tõestust ka värske sotsiaalmeediafoto.

2010. aastal läks Theron lahku oma kauasest kallimast, näitleja Stuart Townsendist, kuid soov emaks saada oli nii suur, et 2012. aastal adopteeris näitlejanna üksinda tõmmu beebipoisi, kes sai nimeks Jackson. Järgmisel aastal armus Charlize Sean Penni ning 2014. aasta detsembris teatasid nad kihlusest, kuid armuloost ei saanud asja ning Theron tegi sellele 2015. aasta juunis lõpu. Samal aastal adopteeris Charlize teisegi lapse, Augusti-nimelise tütre.

Ehkki Charlize ei kipu oma lapsi sotsiaalmeedias afišeerima, paljastas ta tänavu kevadel, et Jackson tunneb end tüdrukuna. "Kolmeaastaselt vaatas ta mulle otsa ja ütles: "Ma ei ole poiss!"" rääkis Theron ja lisas: "Mul on kaks imekaunist tütart, keda ma tahan kaitsta ja kelle õitsengut näha nagu iga teine lapsevanem. [...] Pole minu otsustada, kes nad tahavad olla."

 
 
 
View this post on Instagram

We don’t wanna leaves 🍃

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Selle tõestuseks avaldas Charlize nüüd foto, kus punases kleidikeses Jackson õunu nopib.