Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 27. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead viibima seltskonnas, kus sa end hästi ei tunne. Võib tekkida tahtmine mõnele inimesele näkku öelda, mis sulle tema juures ei meeldi. See pole mõistlik käitumine.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled võimeline teistest aru saama, nende probleeme mõistma. Võid muretsema hakata, kui tundub, et keegi sinu lähikondsetest tunnete ajel valesti tegutseb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtted keerlevad ainult ühe asja ümber. See teeb olukorra vastuoluliseks, sest teised ootavad sinult, et sa hoopis millelegi muule, nende arvates olulisele mõtleksid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid end täna pisut haiglasena tunda. Oled temperatuuri suhtes kuidagi eriliselt tundlik – isegi soojades ruumides või päikesepaistel võib sul ikkagi jahe hakata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui su tööd kritiseeritakse, kipud seda isiklikult võtma ja haavuma. Tee oma töid rahulikult ja omaette, pühenda teisi asjasse vaid niipalju, kui hädavajalik on.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea, kui inimene on kaastundlik ja abivalmis. Ent igal asjal on piir. Oma nina teiste asjadesse toppimine ja arvamine, et oskad neile alati head nõu anda, on liig mis liig.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on tekkinud hea idee ja täna on õige aeg see ka teistele välja käia. Suudad süsteemselt mõelda ning mõtteid selgelt, loogiliselt, veenvalt esitada. Sinu tarkust tunnustatakse.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled uudishimulik ja kõik, mis paistab salapärane, köidab su tähelepanu. Tänu heale intuitsioonile saad asjadest kiirelt aru, nähes sedagi, mis teiste eest varju jääb.

Ambur
22. november – 21. detsember

Miski võib täna minna hoopis teistmoodi, kui sa lootnud olid ja see ärritab sind. Ära näita kurbust ja kibestumust välja neile, kes pole su suhtes sõbralikult meelstatud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Annab tekitada süsteem milleski niisuguses, mis mõnda aega on sassis olnud – tähendagu see siis panipaiga korrastamist või suhete klaarimist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle on antud uusi ülesandeid. Oled olnud rõõmus selle üle, et need sulle usaldatakse. Nüüd aga hakkad aimu saama, et tegu pole kaugeltki kerge asjaga.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Loodad, et näed täna üht meeldivat inimest ja oled pettunud, sest ta ei ilmu ikkagi välja. Pettunud võid ju olla, aga solvumiseks pole põhjust – ta ei jätnud sinu pärast tulemata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algav eluaastaring pakub põnevust ja tugevaid emotsioone. Ära lase end voolul lihtsalt kaasa kanda, õpi elumere laineil osavalt seilama. Võimalused võivad avaneda äkitselt, sul peab olema südikust need otsekohe ära kasutada. Sinu sõnadel on suur jõud, kasuta neid üllastel eesmärkidel.