Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 26. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi ei tule sulle midagi pakkuma, kui jätad mulje, et oled olemasolevaga igati rahul. Kui tahad tingimusi paradada, pead aktiivselt selle vastu huvi üles näitama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Naudid, et sinu peal peatuvad vastassooliste imetlevad ja samasooliste kadedad pilgud. Sulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja saavutad selle, rõhudes heale välimusele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind võidakse üllatada uute tööülesannetega. Kuigi neid üritatakse sulle kaela määrida kiites, kui tubli ja andekas sa oled, ära lase end meelitada ja uuri, palju lisatasu saad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Segad vett ja annad ainet kuulujuttudeks – sind nähakse tänase päeva jooksul küll ühe, küll teise austajaga lõbusalt juttu puhumas. Naudid väikest intriigitsemist.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui oled end ületanud ja töö enne õiget aega valmis saanud, pole mõtet end lõdvaks lasta. Tee parem ette ära ka midagi niisugust, mille tähtaeg on alles kaugel.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenus on Uraaniga triogoonis, andes sulle suurepäraseid võimalusi armusuhete arendamiseks. Oled leidlik ning lausa pakatad suurest seikluslustist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Püüa olla suheldes vabam ja julgem, mitte suhtuda vestluspartnereisse eelarvamusega ning küll näed - sul tuleb väga tore päev, mil avastad huvitavaid ja meeldivaid inimesi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned vajadust olla armuasjus julge ja konkreetne. Ütled teisele inimesele otse välja, mida temalt ootad. Kui see on õige inimene sinu jaoks, siis on selline käitumine talle sümpaatne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Täna võib sul vägagi hästi minna, aga arvestada tuleb sellega, et see nõuab julget käitumist, isegi riskimist. Tasub üritada, sest mäng on praegu tõesti täiega küünlaid väärt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi võib sind süüdistada milleski niisuguses, mida sa teinud ei ole. Või kui oledki, siis igal juhul mitte meelega. Tegu võib olla hella teemaga.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Praegu peaks sul olema piisavalt aega iseenda jaoks. Pole mõtet anda alla kiusatusele laiselda, tee midagi selle heaks, et sa end enesekindlama ja ilusamana tunneksid!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle tundub selge olevat, mida sa tahad, aga ainult kuni selle hetkeni, mil keegi palub sul seda valju häälega seletada. Siis hakkad endas kahtlema.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Aastaring pakub põnevaid elamusi ja huvitavaid võimalusi. Ellu tuleb inimesi, kelle sarnaseid sa varem kohanud ei ole. Tempo on kiire ja arenguvõimalusi on palju. Oluline on oma juurte tundmine ning tihe suhtlus vanema põlvkonna sugulastega. Võimalik, et tuleb ajada suguvõsa rahaasju.