Mikk Tammepõld ja Liina Tammepõld (neiupõlvenimega Karo) sõudsid abielurandaFoto: Maris Savik
Inimesed
26. august 2019, 12:18

Muusik Mikk Tammepõld abiellus: kindlasti on omad eelised, kui inimesed töötavad sarnases valdkonnas

Laulja ja helilooja Mikk Tammepõld abiellus 19. augustil oma elukaaslase Liina Karoga. 

Pidu toimus Raudsilla puhkekeskuses, mis võlus paari oma ilusa loodusega. "Meil ei olnud kindlat kuupäeva eelistust, aga kuna paljud meie muusikutest sõbrad töötavad nädalavahetustel, siis tundus esmaspäev, millele järgnes vaba teisipäev hea valikuna," räägib värskelt abieluranda sõudnud muusik Õhtulehele.

Pulmade ettevalmistused said alguse juba aasta tagasi. "See andis võimaluse kõike rahulikult ja stressivabalt planeerida." Pulmapeole olid kutsutud pruutpaari pere, sugulased ja head sõbrad, kokku 100 inimese ringis.

Mikk Tammepõld on ansamblite Dramamama, Purple Gang, Love Criminals ning Brides in Bloom laulja. Liina tegutseb aga muusikaturunduse ja kommunikatsiooni alal ning on seotud festivalide Tallinn Music Week ja Station Narva korraldamisega.

Muusikavaldkonnas toimetavad noored kohtusid esmakordselt kümme aastat tagasi ühel korntserdil. Koos on elatud kaks ja pool aastat.

See, kas samas valdkonnas tegutsevate kaaslaste suhe on ka tugevam, ei ole Mikk kindel: "Kindlasti on omad eelised kui inimesed töötavad sarnases valdkonnas. Kohati on lihtsam teineteist mõista, aga kõik on võimalik ka erinevate huvide ja ametite juures," ütleb ta.

Mikk peab õnneliku suhte ja abielu võtmeks teineteisega arvestamist, usaldust ja huumorimeele säilitamist. Abielu ise aga tähistab Miku jaoks eelkõige kahe inimese armastavat liitu.

Liina pidas maha ebatraditsioonilise tüdrukuteõhtu: klubi asemel läks ta sõbrannadega hoopis metsa, kus seltskonnale andsid intiimse kontserdi Anna Kaneelina ja Erki Pärnoja.