Woody HarrelsonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. august 2019, 17:41

KUIDAS TALUDA ÕHTUSÖÖKI TRUMPIGA? Hollywoodi staar otsis abi kanepist (7)

Ameerika näitleja Woody Harrelson avaldas, et pidi 2002. aastal Donald Trumpiga õhtustades kanepit suitsetama, et kohtumine üle elada.

Harrelson kirjeldas õhtusööki Trump Toweris, kuhu läks endise maadleja ja toona Minnesota 38. kuberneri Jesse Ventura kaaslasena.

"Saime kõik Trump Toweris kokku ja istusime maha. Ka Melania oli seal, ainult et ta polnud veel Donaldi abikaasa. Ja las ma ütlen, see õhtusöök oli jõhker. Kaks ja pool tundi," räägib näitleja intervjuus väljaandele Esquire.

"Normaalses nelja inimese vestluses oleks igale inimesele ette nähtud 25 protsenti vestlusest. Ütleksin, et Melania sai umbes 0,1, mina 1 ja Jesse 3 protsenti. Trump võttis kõik ülejäänu," meenutab Harrelson. "Asi läks nii hulluks, et pidin välja minema ja ühe kanepipläru suitsetama, enne kui monoloogi monopoli naasin."

Näitleja ütleb, et on Hollywoodis ennegi nartsissiste näinud, kuid Trump oli neist kõikidest peajagu üle. "Kuid ta ütles midagi, mis oli huvitav. "Kas tead, ma olen väärt neli miljardit dollarit," või oli see viis miljardit – kumbki neist, ma olen unustanud. Igatahes ütles ta: "Ma olen väärt kui-iganes-mitu miljardit dollarit. Kuid kui ma suren, olgugi, kui suur see number on – tean, et mu lapsed hakkavad omavahel selle nimel kaklema. See oli üks tõene väide, mille ta õhtu jooksul tegi, ja mõtlesin, et see on päris lahe."