Maie ja Arnold käsikäes. Paunvere noorem põlvkond teineteist leidmasFoto: Robert Lang
Film
23. august 2019, 14:38

GALERII | „Talves“ teevad oma esimese täispika filmirolli mitmed noored näitlejad (5)

Tuleval aastal jõuab Martin Alguse ja Ergo Kulla eestvedamisel ekraanidele Oskar Lutsu ainetel valminud film "Talv". Vaata galeriist parimaid palu võtteperioodist.

Filmis näeb armastust ja ka vanu Lutsu loodud tegelasi ja paunverelasi. Riina Hein on enda seest üles leidnud võrratu Teele. Esiti oli ta küll rolli osas kahtlev, kuid nüüd kiidab nii platsil olevat sünergiat kui ka režissööri. 

Filmis näeb suurt hulka noori näitlejaid, kes on Ergo Kullale varasemast silma jäänud, nii mõnigi neist saab käe valgeks oma esimese täispika filmiga. Nii särab Arno poja rollis Franz Malmsten, Tootsi pojana võlub publikut Karl Robert Saaremäe. Silmapaistev on ka noorte sarnasus omaaegsetele Tootsidele ja Kiirtele.

Henessi Schmidti näol, kes teeb samuti esimese filmirolli, on tegemist noore linnatüdruku Maiega, kes on tulnud maale keeruliste aegade sunnil, tema südame pärast võitlevad aga noored Tootsid, Kiired ja Arnod taas omal moel. See on tema esimene filmiroll. Kaamera seda noort näitlejannat armastab ja kindlasti kuuleme temast tulevikus veel nii mõndagi.