Bryan Cranston "Breaking Badi" peaosalise Walter White'ina. Ontlik keemiaõpetaja läheb rahahäda tõttu kurjale teele ja hakkab narkootikume valmistama. Foto: AP/Scanpix
Film
25. august 2019, 12:00

„Breaking Badi“ mängufilm on juba valmis!

Nii kui menuseriaalis "Breaking Bad" ja selle sõsarsarjas "Better Call Saul" advokaat Saul Goodmani kehastav Bob Odenkirk oli kinnitanud, et "Breaking Badi" mängufilm on juba valmis, teatas Netflix rõõmusõnumit esilinastuses.

"Breaking Badi" ("Halvale teele") mängufilmi tulek on fännides ohtralt elevust tekitanud, kuid sisu ja näitetrupi kohta pole suurt midagi teada, saati selle kohta, kuidas film seriaaliga haakub. 56aastane Odenkirk pani Hollywood Reporteri intervjuus imeks, et keegi filmi valmimisest pole kuulnud. 

"Ma ei tea, mida inimesed teavad ja mida ei. Raske uskuda, et te ei tea, et see on juba vändatud. Film on valmis. Saate aru? Kuidas see saladus saab olla? Aga on. Nad on seda vapustavalt osavalt saladuses hoidnud."

"Breaking Badi" peaosatäitja Bryan Cranston ja tema noort paarimeest kehastanud Aaron Paul on mõista andnud, et nad löövad filmis kaasa. Pole aga selge, kas Odenkirk Saul Goodmanina üles astub. Walt juuniorit mänginud R. J. Mitte seevastu on kinnitanud, et tema filmis ei mängi. 

Nüüd kuulutas Netflix Twitteris, et mängufilm pealkirjaga "El Camino" jõuab eetrisse 11. oktoobril. Tegevuse keskmes on Jesse Aaron Pauli kehastuses. "Pärast dramaatilist põgenemist kinnipidamiselt peab Jesse oma minevikuga ära leppima, et mingitki tulevikku leida," vahendab People.com.