Prints AndrewFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. august 2019, 09:45

Väide: venelanna tegi prints Andrew'le Epsteini korteris jalamassaaži (1)

Buckinghami palee on raevukalt tõrjunud väiteid Elizabeth II keskmise poja prints Andrew' seotusest USA miljardäri Jeffrey Epsteini seksivõrgustikuga. Kuid nüüd väidab USA kirjandusagent, et nägi, kuidas noor venelanna Epsteini lukskorteris printsile jalamassaaži tegi.

USA ajakiri New Republic avaldas kirjandusagent John Brockmani kunagise e-kirja oma kliendile, kirjanik Jevgeni Morozovile. Brockman kirjutas 12. septembril 2013, et oli külastanud Epsteini New Yorgi korterit. "Leidsin eest dressides Epsteini ja traksidega ülikonnas briti, kellele kaks elegantselt rõivastatud noort venelannat parajasti jalamassaaži tegid."

Brockmani sõnul oli Andy-nimeline britt rääkinud nii küberturvalisusest kui ka Julian Assange'i juhtumist. Seejärel aga olevat Epsteini külaline kurtnud, kuidas ajakirjandus tema ellu tungib. Mees toonud võrdluseks Monaco vürsti Alberti, kes tegevat päevas 12 tundi tööd. "Aga kui ta kell 21 välja läheb, teeb ta, mida aga tahab, ja see ei huvita kedagi. Aga kui mina seda teen, tuleb suur pahandus."

"Mõistsin, et Irinalt sai jalamassaaži tema kuninglik kõrgus, Yorki hertsog prints Andrew," kirjutas Brockman Morozovile.

Virginia Giuffre'i nimeline ameeriklanna väidab kohtupabereis, et ta oli teismelise tüdrukuna Epsteini seksiori. 17aastasena olevat ta Epsteini sunnil olnud kolm korda seksuaalvahekorras prints Andrew'ga. Epsteini eralennuki piloot väidab, et sõidutas printsi korduvalt, kahel puhul olnud pardal ka Virginia.

Mõned päevad tagasi avaldas Mail On Sunday videoklipi, kus printsi nähti 2010. aastal Epsteini häärberist lehvitamas sealt lahkuvale naisele. Hiljem osutus too Austraalia ekspeaministri Paul Keatingu tütreks Katherine'iks.