Miley Cyrus ja Liam HemsworthFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. august 2019, 09:44

Miley eitab vihases säutsuvalingus Liami petmist

Miley Cyrus tegi neljapäeval Twitterisse mitu sissekannet, milles eitas raevukalt kuuldusi, nagu oleks ta oma abikaasale Liam Hemsworthile truudust murdnud.

Miley ja Liami armusuhe sai alguse kümme aastat tagasi. Vahepeal oldi lahus, kuid siis naasti teineteise juurde. Mullu detsembris pidas kuulus paar pulmi, kuid sel kuul saabus teade nende lahkuminekust.

Miley lepib enda sõnul sellega, et tema valitud elu tähendab täielikku avameelsust fännide ja üldsuse ees. "Kuid ma ei lepi sellega, et mulle öeldakse, et ma valetan kuriteo varjamiseks, mida ma pole toime pannud. Mul pole midagi varjata."

26aastane lauljatar tõdes, et oli teismelisena ja 20. eluaastate algul suur peoloom, kes propageeris kanepi pruukimist, laulis kokaiinist ja kiikus lammutuspommi küljes alasti . "Keerasin suhteid tuksi ja murdsin truudust. Minust on ilmselt rohkem alastipilte kui ühestki teisest naisest." Ent Miley toonitab: kui tema ja Liam ära leppisid, siis pühendus ta oma kallimale ihust ja hingest. "Siin pole mingeid saladusi, mida paljastada. [...] Võin omaks võtta kõiksuguseid asju, aga keeldun tunnistamast, et mu abielu lõppes truudusemurdmise pärast."

Miley armastab Liamit enda sõnul igavesti. "Kuid praegusel hetkel pidin langetama enda jaoks eluterve otsuse jätta senine elu seljataha. Ma pole ammu nii terve ja õnnelik olnud. Võite öelda, et ma olen tverkiv, kõhviv ja ropu suuga matsiplika, aga ma pole valevorst."