Siret Kotka-Repinski ja Martin RepinskiFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
23. august 2019, 08:02

Repinskite vahel on jälle kõik hästi? Paar veetis Keskerakonna suvepäevadel koos aega (85)

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski, kes vahepeal kohtu kaudu lahutama hakkasid, on pealtnäha teineteise suhtes jälle soojenenud: koos veedeti aega Keskerakonna suvepäevadel.

Näiteks lõunatasid nad seal külg külje kõrval, kuid koos pildi jaoks siiski ei soovinud poseerida. "Nende läbisaamine oli silmapaistvalt soe ja sõbralik. Kui vahepeal oli tunda mõningast kaugenemist, siis praegu oleks justkui kõik jälle hästi," kinnitab anonüümseks jääda soovinud erakonnakaaslane.

See tundub üllatav, kuna teatavasti naudib Martin Repinski viimasel ajal armuõnne Jõhvi vallavolikogu aseesimehe Jekaterina Vassiljevaga.

Vassiljeva puhkas samal ajal üksi Madeiral, kust postitas sotsiaalmeediasse seksikaid pilte – need kummutavad igasugused jutud, justkui oleks ta Martinist lapseootel.

Ehk on suhted abielupaari vahel tõepoolest paranenud: Martin võttis kohtust tagasi lahutusnõude, ka Siret on tuleviku suhtes lootusrikas. "Ma tunnen end hästi, olen õnnelik, positiivne ja vaatan rõõmsalt tulevikku," ütles ta.

Loe lähemalt Kroonikast.