Foto: Anna Aurelia Minev
Tele
22. august 2019, 16:45

„Terevisioon“ naaseb tuleval nädalal ekraanile, jätkavad kõik eelnevad saatejuhid (12)

Esmaspäevast, 26. augustist äratab ETV ekraanil hommikuti kell 6.55 taas “Terevisioon”, mis tänavu alustab 20. hooaega. Suvepuhkuselt naasevad kõik senised saatejuhid Katrin Viirpalu, Liisu Lass, Owe Petersell ja Reimo Sildvee.

“Alustame uut hooaega õhina ja hooga,” kinnitab ETV hommikuprogrammi vastutav toimetaja Reimo Sildvee, kelle sõnul on kogu “Terevisiooni” tiim suvel hästi välja puhanud ja valmis värskete teemade ning külalistega hommikuid tervitama. Uue hooaja avasaadet juhivad 26. augustil Liisu Lass ja Reimo Sildvee, samuti jätkavad “Terevisioonis” Katrin Viirpalu ja Owe Petersell.

Päevakajalistel teemadel näppu pulsil hoidev “Terevisioon” pakub selgi sügisel vaatajatele põhjalikumaid ülevaateid spordist ja kultuurist, kino- ja raamatusoovitusi ning praktilisi nõuandeid tervise, kodu ja teistel eluks vajalikel teemadel. Jäkuvalt on hommikuprogrammi stuudiosse oodatud Eesti muusikud oma värsket loomingut tutvustama.

“Sel sügisel plaanime võimalikult palju stuudiost välja minna,” viitab Reimo Sildvee eelolevatele plaanidele. Juba septembris ootab “Terevisiooni” ees vähemalt kaks hommikut, kui saated jõuavad vaatajateni väljaspool telemaja stuudiot – organiseeritud tuletõrje sajanda sünnipäeva puhul on 5. septembril saade eetris päästjate juurest Lasnamäe depoost ja 9. septembril uut hooaega alustava Draamateatri ruumidest.

Ees ootavad ka külaskäigud tegusatesse Eesti paikadesse ning vaatajad saavad kaasa lüüa erinevates üleskutsetes, neis esimese lükkab “Terevisioon” käima kohe avanädalal. Valmis peaksid end panema kõik hoidiste, keediste, mooside ja mahlade tegijad, sest ”Terevisioon” tahab televaatajate abil välja selgitada Eesti kõige huvitavamad sissetegemisretseptid ja kõige maitsvamad hoidised.

“Kes usub, et just tema on Eestimaa parim hoidistaja, peaks juba neil päevil oma moosipurgi koos retseptiga tooma kindlasti telemaja valvelauda aadressile Gonsiori 27,” kutsub saatejuht Katrin Viirpalu üles.