Katie Holmes ja Jamie Foxx.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
21. august 2019, 12:01

Katie Holmes ja Jamie Foxx on lahku läinud?

Tom Cruise'i eksnaine Katie Holmes on kuue ühise aasta järel lahku läinud Jamie Foxxist, kinnitab ajakirja People allikas. Kuulu järgi sai Katiel Foxxi kõrvalhüpetest mõõt täis.
People'i allika väitel toimus lahkuminek juba maikuus. Hiljuti tekitas Foxx (51) skandaali, väljudes Los Angelese ööklubist käsikäes noore modelli lauljatari Sela Vave'iga. Ehkki toona kinnitasid Jamie lähikondlased, et Sela on vaid Jamie protežee, keda staar lauljakarjääri tegemisel toetab, selgus nüüd, et Foxx on Holmesist (40) lahku läinud ning seega vaba mees.

Mõne lähikondlase väitel sai suhtele saatuslikuks suur vahemaa - Jamie kodu on Los Angelese lähistel, Katie aga elab New Yorgis. Kuid sahistatakse ka Foxxi truudusetusest, millest Holmesil olevat viimaks kõrini saanud. 

Kuuldused Tom Cruise'i eksabikaasa suhetest Oscari-laureaadi Foxxiga said alguse 2013. aastal, kui neid ühel peol koos tantsimas nähti. Aasta varem oli Katie lahku läinud Tomist, kellega tal on tütar Suri. Kuramaaž kulges aastaid saladuskatte all väidetavalt seetõttu, et Cruise oli abielu lahutades keelanud Katie'l viis aastat uue kallimaga avalikkuse ette tulla. 

"Katie kirjutas oma kiirlahutuse kokkuleppes alla klauslile, mis takistab teda Tomile piinlikkust valmistamast – näiteks Tomist või saientoloogiast avalikult rääkimast või viie aasta jooksul pärast lahutust uue mehega avalikult kurameerimast," kinnitas informeeritud isik.

Holmes ja Foxx tabatigi esmakordselt koos 2017. aasta sügisel - kuulus paar patseeris käsikäes rannas ega hoolinud sellest, et paparatso neid jäädvustab. 2018. aasta jaanuaris ilmusid nad Grammyde eelpeol esimest korda üheskoos avalikkuse ette.