Uudo ja KellyFoto: Martin Ahven
Inimesed
20. august 2019, 20:05

Uudo Sepp: kallim on mu elu muutnud palju värvilisemaks (12)

Eelmise aasta superstaari võitja Uudo Sepp ütles Õhtulehele antud intervjuus, et kallim Kelly on tema elu palju värvilisemaks muutnud. 

Uudo tõdes taasiseseisvumispäeval peetud presidendi vastuvõtul Kadrioru roosiaias, et tänavune suvi on olnud tihe. "Olen esinenud siin ja seal, käinud avastamas maailma, Horvaatias Splitis. Väga ilus maa ja meri on nii läbipaistev. Aga ka Eestis on ilusaid kohti," ütles Saaremaalt pärit laulja. "Olen tohutult õnnelik, et olen sellises kohas tähistamas sellist uhket päeva." 

Superstaar ei osanud ühtegi eredat momenti läinud suvest välja tuua ning soojad kuud on täitunud erinevate seiklustega. "Nende korraga või ükshaaval välja toomiseks põhjust ei ole, sest need on oma korda väiksed, aga tähtsad momendid elus. Näiteks on kõik esinemised tähtsad. Armastan ja naudin seda, mida teen. Kõik on omamoodi ilus," ütles laulja, kes võttis vastuvõtule kaasa oma kallima Kelly. 

"Ta on mu elu muutnud palju, palju värvilisemaks, kui see varem oli," ütles silmnähtavalt rõõmus Uudo, kes ei osanud öelda, kas uut Balti keti sarnast Eesti ketti on vaja. "Meil oleks vaja üksteise mõistmist, arusaamist ja distsipliini," tõdes Sepp.