Ema ja tütar 2012. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Inimesed
19. august 2019, 13:02

Honey Boo Boo narkarist ema müüb oma vara, et kolida vanglabussi elama

USA reality-täht, lapsmiss Honey Boo Boo emana tuntud Mama June parseldab oma maist vara. 

TMZ.comi teatel on kevadel kräkk-kokaiiniga vahele jäänud Mama June ja tema uus kallim Geno Doak pannud müüki kõik, mida June'i maja sisaldab - mööblist mänguasjadeni. Maha müüakse koguni maja ainus voodi. Osa kraamist on June müüki pannud Facebookis ning äri paistab edenevat: paljud mööbliesemed ja lelud on uue omaniku leidnud.

Keegi kohale saabunud ostuhuviline tegi reality-tähe kodust video - sellest on näha, et osalt näeb maja välja nagu sigala, osalt aga on täiesti lagedaks müüdud. Mõned potentsiaalsed ostjad on rääkinud, et ühes magamistoas vedelesid nõelad või süstlad.

Märtsis Alabama osariigis arreteeritud June ja Geno plaanivad kohtuistungi ootel elama asuda vanasse vanglabussi. Osaga rahast tahab Mama June korda teha oma katkised hambakroonid. Tütar Honey Boo Boo (13) tema prioriteeride hulka ei kuulu. Endine lapsmiss pages kodust ja kolis vanema õe Pumpkini juurde elama. Mama juurde ei naase ta enne, kui Geno on läinud - kuid June'il ei paista vähimatki plaani olevat vanglaminevikuga ja endiselt vägivaldsest kavalerist lahku minna.

Iltalehti teatel on isikliku tõsielusarja "From Not to Hot" produtsendid tahtnud June'i võõrutusravile saata, kuid isepäine naine põtkib vastu. Veel pole sarjale lõppu tehtud, kuid aastaid reality-saadetega elatist teeninud June'i ähvardab karjääri täielik karilejooks ning sissetuleku kadumine.