Sylvester Stallone neli aastat tagasi oma kauni naisperega: vasakul abikaasa Jennifer Flavin, paremal tütred Sophia Rose, Scarlet Rose ja Sistine Rose. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
19. august 2019, 12:37

Sylvester Stallone viskas oma tütre haide sekka

Sylvester Stallone'i 21aastane tütar Sistine Rose Stallone debüteerib näitlejana õudusfilmis "47 Meters Down: Uncaged", kuid kabuhirmu haide ees polnud tal tarvis näideldagi.

Sistine rääkis USA TODAY intervjuus, et tunneb haide ees paanilist hirmu sestsaadik, kui isa ta neli aastat tagasi haidesse kubisevasse merevette lükkas. See juhtus Bora Bora saare lähistel peetud perekondlikul reisil.

Tütre sõnul oli isa hallhaide ligi meelitamiseks vette sööta visanud. Stallone'il õnnestuski haide tähelepanu äratada. "Siis mõtles ta, et teeb nalja ja lükkab mu vette. Ta lükkas mu üleni vette," rääkis Sistine intervjuus. "Nägin enda ümber haisid. Sain totaalse paanikahoo."

USA TODAY märgib, et tegelikult on Bora Bora paradiisisaarel keskmist mõõtu haide keskel ujumine levinud tegevus. Kuid paanikas Sistine kargas pardale tagasi. "Ma ei teadnud, et on võimalik veest kümne jala kõrgusele [umbes kolm meetrit] hüpata, aga ma sain sellega hakkama. Ma pole elu sees nii kiiresti liikunud."

Kui tüdruk oli paati pääsenud, lükkas ta omakorda isa vette. "Nalja teete või?" kommenteeris Sistine intervjuus. "Kui mina läksin vette, pidi ka tema minema!"