Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
23. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 24. august (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid end tunda pisut väsinuna – aeg on olnud aktiivne ja kirev, nüüd tahaks end lihtsalt lõdvaks lasta ja puhata. Kui saad, naudi õhtupoolikul lõõgastavaid protseduure.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Nädalavahetus tuleks veeta võimalikult tervislikult. Ideaalne oleks külastada mõnd niisugust asutust, kus võimalik puhata ning ka ilu- ja raviprotseduure tellida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kuigi nädalavahetus käes, oled siiski sunnitud mõtlema palju tööalaseid mõtteid, ootamatult võib juurde tekkida veel uusigi kohustusi ja muresid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ette tuleb mitmesuguseid kohtumisi ning kõnelusi. Uute tutvuste loomine on igati tervitatav, samas keegi ammune tuttav võib aga meeldivalt üllatada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunnetad, et ühe lähedase inimese mõistmine käib sulle lihtsalt üle jõu ja kõik. Sellegipoolest – proovi ka hukkamõistmisest hoiduda, näita, et oled siiski tema jaoks olemas

Neitsi
23. august – 22. september

Marsi ja Veenuse ühendus loob sel nädalavahetusel rohkelt võimalusi suhete loomiseks ja arendamiseks. Naudid vastassoo tähelepanu täiega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegelane minevikust võib efektsel viisil taas areenile ilmuda. Võid avastada, et aastate tagune armastus ei ole üle läinud, vaid võib uuesti lõõmama lahvatada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid tunda, et sul on liiga raske, sellisel juhul otsi tuge ja abi. Ära püüa teha nägu, nagu saaksid kõigega üksi hakkama – nii võid omadega ummikusse jõuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad ennast proovile panna ja teistest parem olla, kuid sellegipoolest ei saa elu võtta kui spordivõistlust ja kaaslasi kui konkurente.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On ju hea, kui on inimesi, kelle arvamust sa austad, aga praegusel hetkel kipud teiste seisukohti liiga kergesti omaks võtma. See teeb sind nendest liigselt sõltuvaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui seisad valikute ees, võid sõpradelt nõu küsida. Samas – kõiki nõuandeid ei maksa tõsiselt võtta. Selle eest, mida sa lõpuks otsustad, vastutad ikkagi täielikult sina ise.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle jääb silma iselaadne inimene, kes võlub sellega, et ta on vägagi erinev kõigist neist, kellega varem suhelnud oled. Salapärasus tõmbab sind ligi nagu ülitugeva magnetiga.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on aktiivne eluaastal, mil on eriliselt häid võimalusi armastuse leidmiseks ja suhete arendamiseks. Mõjud jõuliselt, suudad ka teisi oma mõtete geniaalsuses veenda ning neid oma projektidesse kaasata. Oled tähelepanelik ja süvenemisvõimeline, märkad ka selliseid seoseid, mis teistel kahe silma vahele jäävad.