Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
22. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 23. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära ole kaaslaste suhtes kriitiline – hukka mõista on muidugi alati kergem kui mõista, praegu aga peaksid kannatlik olema ja teiste käitumise põhjustest aru saada püüdma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aega iseenda jaoks paistab olevat piisavalt, aga kuidas sa seda kasutad? Mida aktiivsemalt ja mitmekülgsemalt tegutsed, seda paremini end tunned.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kas on asju, millega sa juba pikemat aega rahul pole, aga mille muutmine tülikas ja raske tundub? Pole mõtet neid tulevikku lükata. Tee täna midagi vastikut, aga vajalikku ära.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päev võib tuua su ellu muutusi, mis sunnivad sind plaane ümber tegema. Kuigi ette võib tulla raskusi, õpid praegustest kogemustest nii mõndagi vajalikku.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suheldes ole rahulik ja enesekindel, hoidu ärritumast ning valetamast ja teiste kohta halba rääkimast. Sirgjoonelisus aitab paremini edasi kui keerutamine ja vusserdamine.

Neitsi
23. august – 22. september

Päike jõuab Neitsi märki, käes on sinu aeg särada! Julgust ja tegutsemistahet tuleb veelgi juurde, tunnetad täiel rinnal, et elu on elamist väärt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõistus on selge ja vaim virge. Tasub teha plaane, eriti neid, mis puudutavad elamistingimuste parandamist ning suhtlemist pereliikmete ja ka teiste sugulastega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna on teistel lihtne su poolehoidu võita, eriti muidugi kenadel vastassoolistel – pruugib neil vaid naeratada ja sind natuke su tubliduse eest kiita, kui juba suladki nagu või.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rohkem kriitilisust tuleks kasuks, see aitaks sul kahe jalaga maa peal püsida. Kipud lendama, ja halvemal juhul võiks öelda, et seetõttu, et oled õhku täis.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi on pikalt ja püüdlikult tööd teinud. Praegu on sinu asi tema tehtule hinnang anda. Oled

täpne ja karm, aga mõtle ka sellele, et sa teise inimese meeleolu asjatult mõruks ei muudaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib juhtuda nii, et hommikupoolikul oled täis tööindu, kuid millalgi keset päeva leiab aset üks põgus kohtumine, mis su mõtted hoopis teistele radadele suunab.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keerukas päev, kui oled püsisuhtes. Silmapiiril on keegi uus, kes köidab su tähelepanu nii tugevalt, et see ei jää märkamata ei su sõpradel, töökaaslastel ega elukaaslaselgi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi või Neitsi! Uus aasta toob võimalusi oma teadmisi täiendada, kõrgkoolis õppida või reisida. Tööd on palju ja tervist tuleb hoida. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea päris kindlalt, mis on su päikesemärk, siis tasub seda küsida astroloogi käest! See sõltub sinu sünnikellaajast.