Foto: pixabay.com
Müstika
20. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 21. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päev täis kiiret tööd. Sa panid ju plaanid paika, kas mäletad? Palju sul veel tegemata on? Mida rohkem ära teha jõuad, seda parem, ära midagi homse kaela lükata ürita.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled enesekindlus ise ja leiad, et sulle ongi lubatud rohkem kui teistele. Seega võib sinu praegune tegevus tagasilööke kaasa tuua, sest sa ei suuda teistega piisavalt arvestada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keskendu olulistele asjadele. Hakka otsast peale ja tee ära see, millest sõltub mingil määral ka teiste inimeste töö. Keegi juba ootab kannatamatult sinu järel.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui eile olid märksa lennukamalt meelestatud, siis nüüd oled tõsisem ja mõtlikum. Võimalik, et tahad mingi aja üksi olla, et põhjalikult järele mõelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kellegagi kolleegidest võib tekkida väga hea klapp. Oled üllatunud, et oled inimesega juba mõnda aega koos töötanud ning alles nüüd avastad, kuivõrd sarnased te olete.

Neitsi
23. august – 22. september

Miski, mida oled väga igatsenud, on täna lausa käeulatuses. Et selleni küündida, pead otsustaval hetkel julgelt tegutsema. Kõige tähtsam on õige moment ära tabada

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtted keerlevad ühe probleemi ümber. Pead üritama end sellest välja lülitada, muidu lihtsalt keerad end seesmiselt üles ning päev lõppeb sellega, et õhtul ei tulegi und.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Emotsioonid võivad üle keeda. Keegi ründab su seisukohti üsnagi julmal moel ning sinagi tajud, et kõige mõjuvam on ennast rünnakuga kaitsta.

Ambur
22. november – 21. detsember

On võimalusi sõprade leidmiseks. See juhtub aga juhul, kui sa ei istu vaikselt nagu hiireke kodus või töölaua taga, vaid julgelt inimestega silmast silma suhtled ning neile naeratad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled segaduses – küsimusi on palju, aga vastuseid neile pole kusagilt võtta. Tahad, et keegi sind aitaks, ütleks, kuidas pead tegutsema. Toetu enda ning sõprade kogemustele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned end sõiduvees olevat ja ei pane üldse tähele, et tegelikult võid kergesti karile sõita. Ära topi oma nina asjusse, mis sinusse ei puutu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võib tekkida soov ühe kena töökaaslasega suhet arendada. Seda enam, et sulle tundub, et tema isiklikud asjad ei ole just kõige paremas korras. Kõnnid libedal teel!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Ei ole vaja kõhelda ja kahelda, usu endasse! Kohustusi on palju, aga korralikult planeerides saad nendega hakkama ning leiad aega ka puhkamiseks ja mängimiseks. Mõistus on vahe ja info liigub takistusteta. Rahaga tuleb mõistlikult ümber käia. Vanema põlvkonna sugulased vajavad su abi ja toetust.