Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
19. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 20. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Naudid tegevust ja teelolekut, küllap kohtud paljude inimestega ja saad nende käest huvitavat ja kasulikku infot. Sind võib haarata tung midagi uut õppida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Muudad kellegi kadedaks, ehk on tegu armukadedusega. Selleks pole põhjust, teine tõlgendab sinu käitumist valesti. Saad selgitada, aga mitte võtta vastutust tema tunnete eest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära ise armastatuga ühendust võta ning kui temagi seda ei tee, ära seepärast veel ärritu. Parem on mitte kohtuda, kui koos olla, aga teineteisest mitte täit rõõmu tunda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kõige tähtsamal kohal on täna isiklik elu. Oleks aeg tõele näkku vaaadata, olulised asjad selgeks mõelda ja läbi arutada ning teha otsustavaid muudatusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tänu Merkuuri ja Jupiteri trigoonile on tänases tegevuses hoogu ja optimismi. Oled uudishimulik, suhtled põnevusega inimestega, kes sinust paljuski erinevad.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind võib haarata soov kodus midagi uuendada, kaasajastada, tuua sisekujundusse eksootilisi momente. Kui midagi tegema hakkad, siis suure õhinaga.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On tegevusi, mis on üldises plaanis heaks kiidetud, aga ka sellised, millest oleks hea hoiduda, kui ei taha oma mainet kahjustada. Sullegi ei ole kõik tingimusteta lubatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Midagi seesugust, mida kaua vargsi ootasid ja ihaldasid, on nüüd sul käes. Kas oled nüüd ütlemata õnnelik või adud, et oled pikka aega enesepettusega tegelenud?

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid endaga rahul olla ja nautida ka teiste imetlust ja kiitust. Ära aga veel arva, et aeg on rihm lõdvaks lasta – sul on veel arenguruumi. Jätka samas vaimus.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mingi lihtne olukord võib ootamatult keerukaks kujuneda. On tähtis, et julgeksid olukorda kontrollida, mitte ei jätaks kõike teiste inimeste ja saatuse hooleks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead ette võtma midagi niisugust, mis pole sinu jaoks just igapäevane, aga karta pole sul vaja. Suudad olla enesekindel ning kui olukord läheb käest ära, päästad selle huumori abil.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Täna üritab keegi sinuga ülimalt aktiivselt suhelda, aga sina ei ole vist temaga sugugi samal lainel. Kui sa suhelda ei taha, väljenda seda taktitundeliselt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil sujub suurepäraselt õppimine ja vaimse töö tegemine. Oled tähelepanelik ja süvenemisvõimeline, jõuad jälile ka varjatud infole. Oskad valida õigeid sõnu, et kaasinimestele mõju avaldada. Isiklikes suhetes oled tundlik, võid kogeda tohutut õnnetunnet, aga raskeid hetki elad üsnagi valusalt üle.