Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
18. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 19. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Et end õigele lainele saada ja positiivses suunas liikuda, hinda oma saavutusi ning otsi viise, kuidas oma elu elamisväärsemaks ja põnevamaks muuta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära püüa kõike kontrollida – seda ei suuda sa niikuinii. Oluline on hoopis, et suudaksid eristada head halvast ja pingutaksid vaid selle nimel, mis on vajalik.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõik ei ole enam sugugi nii kui varem ja see teeb sind pisut kurvaks. Ära hoia mõttetutest asjadest ja inimestest meeleheitlikult kümne küünega kinni.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Täna ei puuduta kõige keerulisemad olukorrad otseselt sind. Võimalik, et satud kõrvalt nägema mingit piinlikku olukorda. Ära ennast asjasse sega, kui vähegi võimalik.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mida paremini suudad uuendustega kohaneda, seda edukam ja õnnelikum olla saad. Selge see, et sa armastad mugavust, aga muudatuste sisse viimine võib elukvaliteeti parandada.

Neitsi
23. august – 22. september

Olukorrad muutuvad üleöö, võimalik, et üsna ootamatus suunas. Elul on sulle üllatusi varuks. Pead end kokku võtma, et uute olukordadega harjuda, et uusi inimesi tundma õppida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tasub hommikul terveks nädalaks plaanid üldjoontes paika panna ning siis kohe nende järgi tegutsemist alustada. Kui hommikul laiskled, ei saa sa ennast hiljem kuidagi käima.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled aktiivne ja suhtled palju, leiad uusi huvitavaid tuttavaid. Ole pisut umbusaldavam – inimesed ei pruugi olla sugugi sellised, nagu nad esmapilgul paistavad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suuna tänane energialaks enesearendamisse! Sul on võimalus maailma selgema ja avarama pilguga näha. Täna saadud teadmised võivad kaasa tuua olulise muudatuse.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kuivõrd õnneliku või õnnetuna end praegu tunned, sõltub eelkõige sellest, kas oled varem tekkinud suurepärased võimalused ära kasutanud või need lihtsalt käest lasknud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtle, mis on sulle elus kõige tähtsam. Keskendu iseendale ja lähisuhetele, armsamale. Tööalaste projektidega tegelemiseks leia aega ja jõudu pigem järgnevail päevil.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tahtejõulisem kui tavaliselt, ka energiat on rohkem. Päev sobiv selleks, et võtta ette suuri ja tõsiseid tegusid, mis aitavad elukvaliteeti tõsta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastal laabuvad asjad eelkõige seetõttu, et oled meeldiv, teistega arvestav suhtleja. Isegi kui sisimas vihastad, suudad teravat keelt talitseda. Sind aitavad vastassoost kaaslased. Võimalik on ka uue, eriti tundelise ja romantilise armusuhte tekkimine. Rahaasjade kindlakäeline juhtimine toob edu.