Kristina Viirpalu ja Even Tudebergi pulmFoto: Anneli Raud
Inimesed
19. august 2019, 11:50

EKSKLUSIIVGALERII | Kristina Viirpalu pulmapeost: pruudiröövi ei toimunud, selle välistasime kohe (111)

Moelooja Kristina Viirpalu ja Even Tudeberg vandusid 17. augustil teineteisele igavest truudust. Laulatus peeti Otepää kirikus, pulmapidu aga paari maakodus Otepää lähedal. 

Pärast pulmapidu õhkas Viirpalu õnnest. „Kõik alates ilmast ja lõpetades kõige korraldusliku poolega oli võrratu, jäime väga-väga rahule,“ sõnas naine esmaspäeval. Tants ja trall kestis kolmeni hommikul.

Peagi ootab värsket abielupaari ees aga pulmareis. „Sõbrad kinkisid meile ühe väikese reisi, võtame korraks aja maha,“ sõnas moelooja, kuid sihtkohta ta paljastada ei soovinud.

Pulmakleit oli naise enda looming. „Kui ma klientidele midagi teen, näen alati kõrvalt, aga ennast on nii keerulisem vaadata. Seetõttu on kleiti endale raskem teha,“ tunnistab Viirpalu. „Aga ma loodan, et tuli väga hästi välja,“ sõnab ta, tõdedes, et jäi ise tehtuga rahule.

„Pruudiröövi või midagi sellist ei toimunud, selle välistasime kohe! Aga meil oli tõeliselt hea muusikaline taust, inimesed tundsid ennast väga väga hästi ja õnnelikuna,“ sõnab naine rahulolevalt imelist päeva meenutades. „Kogu see õhtu ja päev oli üks ere emotsioon!“

Kaunis laulatus Otepää kirikus

Külalisi oli 140 ringis. Rahvast sõidutas terve hunnik autosid ja külaliste sõidutamiseks telliti ka reisibuss. Pruutpaar saabus kirikusse lahtise katusega GAZ-A marki autos, mis väljus tehasest 1934. aastal. Kristina kandis omadisainitud beežikat high low lõikega ehk eest lühemat ja tagant pikemat pruutkleiti. Pähe oli ta sättinud kleidiga samas stiilis peakatte. 

Pärast laulatust heitis Even oma pead katnud lehtedest pärja rahvasse ja hõikas: "Hoidke ja armastage oma naisi!"

Pulmas oli ka ärimees Jaan Toots, kelle jaoks see nädalavahetus on iseäranis pulmaderohke - reedel abiellus tema poeg Rihard Toots Jaani kirikus oma armsama Sandra Ojapervega. 

"Tegemist ei ole väga suure peoga, kutsutud on eelkõige head sõbrad ja lähedased inimesed," pajatas Even hiljutisel Estonia restorani sügishooaja avapeol Õhtulehele. "Pulmad oleme otsustanud korraldada Otepää lähistel, meie armsas suvekodus."

Oma imekauni pruutkleidi disainis Kristina ise. "Kristina valis hiljuti mulle välja kaks uhket ülikonda, kuid ma ei teagi, kas need üldse tema kauni kleidi kõrvale passivadki. Ilmselt astun altari ette alasti, peas vaid karikakardest pärg," lisas peigmees naljatades. 

Kristina oli varem abielus ärimees Raivo Raudveega, kes suri kuus aastat tagasi suvel. Haapsalust pärit Raudvee surma põhjus on siiani selgusetu – 46aastane mees leiti Stockholmi sadamakailt 2013. aasta 3. augustil, kui ta oli Kristina ja nende kahe ühise pojaga puhkusereisil Rootsis.

Lesk leidis paar kuud hiljem lohutust ärimees Evenist. Esimest korda nähti neid koos sama aasta septembrikuu lõpus toimunud Kanal 2 peol. Novembris peetud Olympic Casino 20. sünnipäevale saabuti taas koos ja lahkuti vaid veerand tundi hiljem käsikäes.

"Meid seovad ühised huvid spordi ja kultuuri vastu," teatas Even toona Õhtulehele, et nad olid peole mõlemad kutsutud ja otsustasid koos ka sinna minna. "Imelik oleks ka kui ma meestega väljas käiksin, mis?" vastas ta küsimusele, kas nad on Kristinaga paar, küsimusega.

Kui aga Kristinalt sama uuriti, vastas naine: "Kas see on oluline? Ma vist vastasin teie küsimusele!"

Ka Tudeberg on varem abielus olnud, lausa kahel korral. Nelja lapse isal on esimesest abielust Ela Tudebergiga tütar ja poeg, teisest abielust Kristina Tudebergiga kaks poega. Oma teise väljavalitu, menubändi Caater endise tantsija Kristinaga abiellus Even 2003. aasta jaanuaris. Paar lahutas oktoobris 2011. Kroonika andmeil lõi väidetavalt saatusliku mõra Tudebergide abiellu naise armuafäär teise mehega.