Demi Moore Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. august 2019, 15:06

Demi Moore annab välja avameelse elulooraamatu

56aastane näitlejatar Demi Moore on otsustanud kirjutada elulooraamatu "Inside Out", mis saab olema siiras ja puhas tagasivaade tema elule, vahendab ETonline. 

Väidetavalt räägib Demi avameelselt tõusudest ja mõõnadest, mis teda kuulsakssaamise teel saatnud on, samuti on ta otsekohele sõltuvuste ja kehakultuse teemal. 

Lisaks räägib naine ka oma kolmest abielust - Demi oli aastatel 1980-1985 abielus muusiku Freddy Moore'iga, aastal 1987 abiellus ta Bruce Willisega, kellega naisel on kolm tütart. Paarike lahutas aastal 2000 ja viis aastat hiljem abiellus Demi endast 16 aastat noorema Ashton Kutcheriga. Nad lahutasid aastal 2013. 

"Inside Out" ilmub 24. septembril. Möödunud aastal tunnustas Peggy Albrecht Friendly House Demit aasta naise tiitliga ja siis oli naine samuti oma mineviku teemal väga aus. "Oma karjääri alguses olin tõelisel enesehävituslikul teel. Ükskõik, kui edukas ma ka polnud, see polnud kunagi piisavalt hea. Ma ei hinnanud end absoluutselt ja see enesehävituslik teekond viis mu üsna kiiresti kriisi," on ta rääkinud.