Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
16. august 2019, 08:54

TIMMERI TAROSKOOP 19.–25. AUGUST | Kaksikud vaatavad probleemidest mööda, Vähid on suhetega segaduses (6)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

KAKSIKUD saavad nädala algul kohe raha, see annab neile teatava kindlustunde alanud nädalaks. Te kipute sel nädalal probleemidest mööda vaatama, te lihtsalt ei viitsi nendega tegeleda ja siis keerate mündil teise külje. Kaksikud on sel nädalal kuidagi hingeliselt rahul ja otsivad kõiges vaid head ja ilusat. Vaid üks asi häirib teid sel nädalal, see on teie kaaslane, no ei lase olla! Pidevalt on tal midagi vaja, aga kaksikud tahavad tšillida, elu nautida. Nädala lõpp toob teile töid ja tegemisi juurde, aga see on vägagi teie cup of tea, nautige!

VÄHK mõtleb oma koduse elu peale, suhtes Vähid on praegu väga segaduses oma suhtega. Kas jätkata või minna laiali? Millegipärast olete te ise kaitsepositsioonis, aga ründate kaaslast nii kuis jaksate. Asi on pidevalt teie eneseuhkuses. Tööl on Vähk samasugune - kui on mõni apsakas, siis on ikka teised süüdi. Vähk avastab sel nädalal, et tal on vaja midagi õppida. Võimalik, et ta leiab ka mõne põneva kursuse, kuhu end kirja paneb. Kuna Vähile tundub, et eraelu ja töö on ju pekkis, siis tuleb end kõigest kõrgemale upitada, motivatsioon!

LÕVI võib sel nädalal pidada tööl läbirääkimisi, paraku ei ole need edukad. Kui lähete töövestlusele, siis ärge looge endale illusioone, need võivad puruneda ja teile pettumust valmistada. Ja korrake endale pidevalt, et kõik ei ole kuld mis hiilgab. Suhetes on Lõvi sel nädalal romantik, aga miskipärast jätab ta alati pool tõest varju, ei ava end, ei taha mõnedel teemadel rääkida, aga käest kinni Kuud vaadata, seda ta tahab. Võtke lihtsalt korraks aeg maha, minge loodusesse ja mõelge oma mõtted selgeks, mida te üldse tahate!

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.