Elina Born esiltes uut singlitFoto: Ardo Kaljuvee
Saund
15. august 2019, 11:29

GALERII | Elina Born esitles uhiuut singlit, mille kaasautor on Kristel Aaslaid (5)

Eile pärastlõunal toimus Fotografiskas Elina Borni uue singli ”Kordumatu” lansseerimine ning esmaesitlus. Sõnad on kirjutatud Elina ja Kristel Aaslaiu ühisloominguna.

Sündmust väisasid nii meedia kui ka suunamudijad ning Elinat olid toetama tulnud ka pere ja sõbrad. Kohapeal said kõik külalised kaunistada ise oma Magnumi jäätisi, pakuti Elina pildiga Coca-Cola purke ning loomulikult oli õhtu kõrghetkeks singli akustiline esitus Elina poolt. Sündmust viis Elina ise läbi kuna soovis külalistega võimalikult vahetult suhelda ja anda edasi loost ajendatud kordumatut emotsiooni.

Singel kirjutati juunis toimunud Universal Musicu laulukirjutamislaagris Downtown Studios. Muusika autoriteks on Elina Born, Gevin Niglas, Karl Killing, Kristel Aaslaid ning Kim Wennerström, kes oli ka loo produtsent. “Kordumatu” sõnad sündisid Elina ja Kristeli sulest.

„Kirjutasin „Kordumatu“ koostöös andekate Eesti muusikutega armsas väikeses stuudioruumis laulukirjutamislaagris. Tahtsime, et sõnum oleks selge ja lihtne, et inimesed, kes kuulavad seda lugu, saaks ka sellega samastuda. Ehk aitab see lugu natukene ka pikendada suve, mis kipub meil siin tihti lühikeseks jääma.,“ sõnab Elina.

„Maalisime kujuteldava pildi augustikuisest varahommikust kuskil maal, heinapallide vahel, kuskil taamal seismas küün, rohul kastehein ja taevast tõusmas päike. Hetk kallimaga, jagades tunnet, mida kohtab vist ainult korra elus ning kuidas vahel pole üleliigseid sõnu vaja, et teineteist mõista,“ lisab ta.

„Saime kohe soone peale Elinaga - teadsime, mis emotsiooni ja tunnet tahaksime edasi anda ja nii ta sündis. Lugu kordumatust hetkest ja tundest, kus järsku saad aru - vau, see ongi see, mis puudu oli. Elina, Gevini, Karli ja Kimiga oli megamõnus koostööd teha ja usun, et selles loos kajastub sama kergus ja lõbusus,“ kommenteeris loomeprotsessi Aaslaid.