Cara DelevingneFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
15. august 2019, 10:38

Cara Delevingne võitleb depressiooniga puid raiudes ja käsitööd tehes (3)

Modell ja näitleja Cara Delevingne on pikka aega depressiooni käes vaevelnud, kuid nüüd on ta enda sõnul negatiivsete mõtete peletamiseks lahenduse leidnud: raske füüsiline töö.

Kui teised kuulsused otsivad abi teraapiast, siis 26aastane Delevingne raiub puid, kannab raskeid asju ja teeb kõike, mis nõuab vähegi füüsilist jõudu.

„Mis iganes mind vaevab, paneb mind liiga palju ja kiiresti mõtlema, nii et mulle meeldib käsitöö, sest see päästab mind halbadest mõtetest. Ehitasin hiljuti koju mõned kapid ja panin riiuli üles,“ räägib naine.

Cara tunnistab, et esimest korda tabas depressioon teda 15aastaselt. Ta usub, et selle põhjustas avastus, et tema emal oli narkosõltuvus. Naine lahkus tollal pooleks aastaks koolist ja hakkas ravimeid võtma ning usub, et see võis päästa tema elu.

„Mu emal on palju probleeme ja ta kannatab endiselt. Tal on bipolaarne häire. Loomulikult on see meid mõjutanud ja oleme kõik vaimselt raskes seisus olnud, aga seda ei anna võrrelda sellega, mida mu ema läbi on elanud. Olen isegi varem oma vaimse tervisega hädas olnud, aga see on alati olnud seotud traumadega, mis mind lapsepõlves tabasid, nii et see pole sama,“ räägib Delevingne.