Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
17. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 18. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhtlemises mitmekesine aeg, aga sa ei tohi unustada, et kõike ei tasu algusest peale ülemäära tõsiselt võtta. Ära liiga palju unista, keskendu sellele, mis su elus päriselt toimub!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev võib kujuneda vaidlusterohkeks. Eriti raske on inimestega, keda ei huvita mitte asjade tegelik olemus, vaid kelle tegevust juhib soov silma paista ja kõige targem näida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Peaksid oma elu planeerima ja üritama loobuda harjumustest, mis pole tervisele kasulikud. Selleks, et end hästi ja ilusana tunda, pead olema endaga sisemiselt rahul.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armas inimene on sulle mõnes mõttes küll väga lähedal, samas on hetki, mil tajud, nagu laiuks teie vahel üüratu kuristik. Ära muretse – kõike sa ei saagi hetkega parandada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Segased olukorrad tuleks kiiresti selgeks rääkida, vastasel korral võidakse su käitumist valesti tõlgendada. See, et sa otsekohene oled, ei tähenda veel, et oled paha, näita seda!

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg tõotab huvitavaid kohtumisi uute inimestega. Ole vaid avatud ja ära tee välimuse põhjal ennatlikke järeldusi. Sisu kvaliteet ei sõltu üldjuhul pakendist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna võib elu sulle põnevaid valikuid pakkuda, ole vaid otsustusvõimeline ja julge, ära jäta oma võimalusi kasutamata, sest niisugust olukorda ei teki iga päev.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keskendu pigem vaimsele kui füüsilisele enesetäiustamisele. Leia aega oma mõtete ja tegude analüüsimisele, pane plaan paika, sest entusiastlik rapsimine praegu sihile ei vii.

Ambur
22. november – 21. detsember

On kohustusi, mis ebameeldivad pole ja hullupööra energiat ei nõua, kuid millega tegelemine kohutavalt palju aega võtab. Nii mõnegi meeldiva asja jaoks ei jää täna aega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev (ja võibolla ka öö) kujuneb põnevaks ja emotsionaalseks. Tunnetad vaistlikult, mida sult oodatakse ja suudad ühele inimesele seetõttu sügavat muljet avaldada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad vabaneda kõhklustest ja öelda välja seda, mida mõtled. Nüüd sind eriti ei kõiguta, mida teised sinust mõelda või arvata võivad, tunned sisemist rahulolu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üsnagi vaikne päev. Pole eriti tahtmist võõramate inimestega suhelda. Kui saad, võiksid mõelda oma kodus uuenduste tegemisest, näiteks mööblit ümber paigutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastaringil on esmatähtis väärtustada inimesi, kes sinust tõeliselt hoolivad. Jagades armastust, saad seda ka kuhjaga vastu. Vanemad ja teised pereliikmed on kindlaks toeks ja vahel ka heaks nõuandjaks rahaasjus. Tööalaseid muudatusi on raske teha, ei ole parim aasta karjääripöördeks ega ka õpingute alustamiseks päris uuel erialal.