Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
16. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 17. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on nädalavahetuse plaanid tehtud, kuid ootamatud asjaolud segavad nende elluviimist. Lõppkokkuvõttes kujuneb aeg rutiinivabamaks, kui sa planeerida oskakski.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg on piiratud, kohustusi samas palju. Jõuad kõigega valmis juhul, kui alustad kohe hommikul ega raiska aega ja energiat niisama närveerimise peale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päev, mil peaksid keskenduma enda vajadustele ja jätma teiste soovid ning tahtmised tagaplaanile. Pead oskama ei öelda. Loomulikult tuleb seda teha viisakalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kindlasti ei sobi aeg raha laenamiseks. Kui keegi sõpruskonnast üritab sinult laenu küsida, ära lase end pehmeks rääkida, pigem leia mingi muu võimalus talle tuge pakkuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu vastu näitab huvi üles mitugi isikut ja see tekitab meeldiva, mängleva meeleolu. Mida mängulisemalt ja kergemalt asja võtad, seda tõsisemaks muutuvad teise poole kavatsused.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled harjunud oma tegelikku arvamust paljude eest varjama, asju ilustama ning mõnikord valetamagi. Täna tasuks aga vastupidiselt vägagi otsekohene olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhtud kaaslastesse heatahtlikult, nende väikesed vead ei häiri sind sugugi ning suudad ka nende seisukohti mõista, mistõttu sujub koostöö täna suurepäraselt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad tähelepanu, lausa imetlust, eriti vastassoo oma. Oled sõiduvees, kui sul on võimalik esineda ja jagada oma teadmisi neile, kes asjadega pooltki nii hästi kursis ei ole kui sina.

Ambur
22. november – 21. detsember

Õnnestub soojendada vahepeal soiku jäänud suhteid ning panna naeratama keegi, kes on viimasel ajal tihtipeale noruspäi ringi liikunud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea oleks, kui saaksid mõnda aega ka üksi olla, eriti juhul, kui sind vaevab väsimus. Tee oma pereliikmetele selgeks, et tahad välja puhata ning maga hommikul kaua.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mida empaatilisem olla suudad, seda paremini sul läheb. Kui sina oled teiste suhtes mõistev ja arvestav, toob see kaasa ka nende poolehoiu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad selgusele jõuda, kuidas oleks kõige targem käituda, millist rada pidi ja kui kiiresti edasi liikuda tasub. Aeg annab sulle võimaluse selle üle põhjalikult mõelda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Julgust ja jõudu on sul algaval eluaastal küllaga, tähtis on energiatulv õigesse kanalisse suunata. On hea aeg julgete muudatuste tegemiseks ja halbadest harjumustest vabanemiseks. Vältima pead konfliktidesse sattumist, eriti pere ja sugulaste ringis. Armuasjus on kõik teed valla!