Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
13. august 2019, 21:57

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 14. august (3)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi võib teha sulle põneva ettepaneku. See võib olla kutse mingile üritusele. Ettepanek on niisugune, et tekitab nii kõhklusi-kahtlusi kui ka huvi. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad vestelda tarkade inimestega ja loed hea meelega raamatuid, mis su kaaslastele keerulised paistavad. Sulle muidugi meeldib, kui sind seetõttu imetletakse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled tööl sõiduvees juhul, kui sulle usaldatakse ülesanded, mis nõuavad ka suurema inimhulga ees esinemist. Üksinda nokitsemine ajab sind mossitama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinust räägitakse täna palju, aga selle jutu tuumast ei pruugi sa ise veel aimu saada. Oma varasema tegevusega oled paljudele silma jäänud ja neil on oma arvamus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Inimene, kellele oled palju head teinud ja teda raskel hetkel toetanud, teeb midagi niisugust, mis sind tõeliselt rõõmustab. Suur õnn on omada temasuguseid sõpru.

Neitsi
23. august – 22. september

Võõraste inimestega suhtlemine on pilvitum kui omade keskis. Uued inimesed tahavad tundma õppida sinu säravat isiksust, seevastu aga vanad tuttavad ootavad sinult midagi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sulle tundub, et inimene, keda sa armastad, käitub kuidagi teisiti kui varem. Ta on kuidagi salapärasem ja enesekindlam, mis teeb ta sinu jaoks veelgi köitvamaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Rahu sa ei saa, pead pidevalt tegutsema. Keegi su lähedastest juba hoolitseb selle eest, et sa rahulikult puhata ei saaks, ta mõtleb sulle kohustusi välja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled enesekriitiline ja põhimõtteliselt on see hea – kui suudad niisama põdemisest ja enesehaletsemisest hoiduda ning mõtled, kuidas tehtud vigu parandada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kas lootsid, et suudad rahulikuks jääda, kui su armastatud inimene taas silmapiirile ilmub? Nii see vist siiski pole, miks muidu tundub ta sulle nüüd veelgi ilusamana kui enne.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed asju sellisena, nagu sa neid näha tahad, see, mis päriselt toimub polegi nii oluline. Kedagi, kellele on tähtis tõde, võib su suhtumine närvidele käia.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ikka ja jälle kipuvad tekkima erimeelsused samade inimestega. Sa ei saa aru, mis neil viga on, et nad sulle alailma vastu vaidlevad. Või ehk oled sina üht-teist valesti teinud?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Tänu teravale mõistusele ja teadmishimule suudad algaval eluaastal paljugi saavutada. Laiskusest ja mugavusest tuleb üle olla, end pidevalt tegevuses hoida, palju õppida ja teisigi õpetada. Nii koduses kui töises sfääris toob aktiivne tegevus kiiresti positiivse tulemuse. Ära niisama pilvedes hõlju, unistused on täide viimiseks!