Katy PerryFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. august 2019, 10:11

Modell süüdistab Katy Perryt ahistamises: ta tõmbas mu püksid alla peokülaliste silme ees (7)

Maailmakuulsa poplaulja Katy Perry muusikavideos „Teenage Dream” näidelnud meesmodell Josh Kloss süüdistab lauljatari seksuaalses ahistamises. Väidetavalt tõmbas Perry peokülaliste silme all modelli püksid alla, vahendab Fox News.

Josh Kloss väidab, et tema ja Perry sattusid üksteisega juhuslikult kokku mitu korda pärast seda, kui lauljatar oli koomik Russell Brandist lahutanud. Väidetavalt sellel perioodil ebameeldiv seik aset leidiski.

„Kord võtsin sõbra kaasa, kes tahtis jubedalt Katy Perryga kohtuda,” meenutab Josh Kloss. „See oli Johny Wujeki sünnipäevapeol Moonlight Rollerways. Kui ma Katyt nägin, siis kallistasime. Tol hetkel olin ma endiselt Katyst sisse võetud. Kui ma talle oma sõpra tutvustasin, tõmbas ta mu Adidase dressipüksid koos aluspesuga nii madalale, kui ta sai, ja näitas meid ümbritsevale seltskonnale mu peenist,” räägib Kloss.

„Kujutate ette, kui piinlik mul oli? Ma räägin sellest nüüd, sest meie kultuur püüab alati tõestada, et mõjuvõimsad mehed on perversse käitumisega, kuid mõjukad naised on täpselt sama tülgastavad,” lisas Kloss.

Samuti on Kloss rääkinud, et Perry oli tema vastu teiste inimeste juuresolekul külm, kuid kahekesi olles olid nende suhted soojad ja sõbralikud. Ta lisas, et laulja kutsus teda stripiklubisse, millest ta keeldus.

Menukas „Teenage Dreami” muusikavideos näitlemise eest sai meesmodell enda sõnul vaid 650 dollarit.