Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
12. august 2019, 22:41

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 13. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhtlus kujuneb eriti tihedaks – taas ilmub välja keegi, kellega sa pole ammu ühenduses olnud. Vaatad nüüd asja teise pilguga.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pead täna päris kõvasti tööd teha rabama. See ei ole kerge, sest on keegi, kes sind segab ja karta on, et ta teeb seda täiesti sihilikult, isegi pahatahtlikult.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled kahe jalaga maa peal. Hea päev finantsasjade klaarimiseks. Keegi su sõpradest võib rahalist abi paluda. Võid seda anda, aga peaks sõlmima detailsed kokkulepped.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib tekkida kahtlus, et keegi on sind tüssanud. Ära torma talle kallale, uuri asja kõigepealt ääri-veeri. Kui tegu on rahaasjadega, ära hakka neid täna veel lahendama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu küsimustele ei ole üheseid vastuseid. Pead leppima sellega, et tuleb oodata ja vaadata, kuni olukord selgineb. Mis täna on keelatud, võib tulevikus lubatud olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Päris raske on valida, millist teed mööda edasi minna. Tahaksid, et keegi sulle asjalikku nõu annaks. Tulevik paistab hägune, otsid inimest, kes seda selgelt näeks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Üks armas inimene vajab sinu toetust. Ära hakka talle lihtsalt oma sisemise jäärapäisuse tõttu vastu töötama, pole mõtet panna endas pettuma inimest, kes sinule loodab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei tea, kuidas see võimalik on, aga võid päeva jooksul mitu korda tunda, et tead täpselt, mis järgmisel hetkel juhtub või milliseid sõnu su kaasvestleja lausuma hakkab.

Ambur
22. november – 21. detsember

Püüa olla tasakaalukas ja jälgi, et tee, mida mööda kõnnid, ei oleks liiga konarlik ja käänuline või suisa ohtlik. Targem on kindla peale välja minna, riskimine ennast ei õigusta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat on palju, tegemised edenevad ilma, et mingeid tõrkeid tekiks. Mida iganes sa täna ka ette ei võtaks, peaks see üsnagi sujuvalt ja plaanipäraselt edenema.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui näed armetus olukorras inimest, üritad tema heaks midagi ära teha. Võimalik, et jätad enda vajadused seejuures isegi tagaplaanile, peamine on teisi aidata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on palju asju, mida tahaksid tegelikult hoida vaid enda ja oma kõige paremate sõprade teada, paraku on aga su kolleegid lausa ebaviisakalt uudishimulikud!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil oled julge, kohati ehk liigagi impulsiivne. Pead endale meelde tuletama, et enne tuleb mõelda ja alles siis tegutseda, mitte aga vastupidi. Ära suru oma ideid teistele jõuga peale – kuula ära kaaslastegi seisukohad, väärtusta teisigi vaatenurki. Armuasjus saad hulgaliselt vastu seda, mida ise jaganud oled.