Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
11. august 2019, 23:29

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 12. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saaksid olla õnnelik ja rahulik, kui suudaksid nautida käesolevat hetke, aga paraku kipuvad sulle pähe ärevad mõtted, mis on seotud ees ootavate muudatuste ja kohustustega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinust kiirgab heasüdamlikkust, võimet ja tahet teisi mõista. Seetõttu on sul lihtne inimeste sümpaatiat võita. Hea, mida teistele annad, tuleb sulle endale hiljem kuidagi tagasi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei pea eriti aktiivselt tegutsema, vaid lase pigem päeval kulgeda. Tee vaikselt oma igapäevaseid tegemisi ning hoia samas silmad lahti, et märgata,
mis ümberringi toimub.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Täna oleks hea otsad kokku tõmmata ja üks tähtis töö lõpule viia. Homme ootavad sind ees juba uued väljakutsed ning enne peavad vanad asjad ilusasti klaaritud olema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üritad tööd ümber korraldada, sest sulle näib, et mingeid ülesandeid, mida oled seni enda kanda võtnud, on võimalik ka teiste õlgadele veeretada.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled mõtetega alles eilse päeva sündmuste juures. Tugevad tunded panevad sind vaat et lendama ning sa ei ole võimeline igapäevastesse töödesse süvenema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

See, mida täna kuuled, võib ühe juba varemgi kahtlasena tundunud isiku suhtes veel rohkem umbusku tekitada. Ole temaga suheldes küll valvas, kuid kindlasti ei tasuks närvi minna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kellegi käitumine võib sind tõsiselt üllatada ja ärritada, ka armukadedust põhjustada. Selle asemel et tormakalt reageerida, püüa analüüsida tundeid, mida see sinus tekitab.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tempo on kiire ja see ei tundu sulle praeguses olukorras kõige paremini sobivat. Tahaksid asjadesse rahulikult süveneda, aga seda võimalust ei ole. Pead tegutsema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Jälgi, et annad infot välja alles siis, kui selleks on õige aeg. Samas – teiste tulevikku puudutava teabe viimse hetkeni enda teada hoidmine pole ka õige.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ürita püsida tänases päevas ja mitte hakata grandioosseid tulevikuplaane tegema. Sul on, mille üle õnnelik olla – naudi seda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Looda ikka nendele, kes on sind varemgi toetanud. Võõramate inimestega on küll põnevam suhelda, kuid kindla seljataguse moodustavad vanad sõbrad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal on sul tohutult vaimset energiat. Seda
tuleb oskuslikult suunata, muidu on oht, et jõud kulub suuresti vaidlemisele. Oled osav sõnu seadma ja ka teisi veenma. Sujub nii kirjatöö kui ka õppimine ja õpetamine. Armuasjus oled õrn ja tundeline ning vajad hellitamist ja ilusaid sõnu.