Hele-Riin UibFoto: Alar Truu
Inimesed
11. august 2019, 17:02

Kaunid perefotod! Trummar Hele-Riin Uib ootab teist last (5)

Eesti naistrummar Hele-Riin Uib andis sotsiaalmeedia vahendusel märku, et ta ootab taas last. Ta jagas Facebookis kauneid perepilte lapseootusest. 

Hetkel kasvab Hele-Riin Uibu ning tema kallima ja endise ujuja Raiko Pacheli peres peagi kaheaastaseks saav tüdrukutirts Eleonora, kes nägi ilmavalgust 2017. aasta septembris.

„See tunne oli imeline! Väga raske on sõnadesse panna hetke, mil laps esimest korda kätele asetatakse, aga eks iga ema teab seda tunnet hästi,“ rääkis Hele-Riin Uib ülemöödunud aasta septembris Õhtulehele.

„Eleonora nimi oli üks meie põhiline lemmik juba lapseootuse alguses. Variatsioone sellest nimest on palju, kuid otsustasime jääda siiski valitud nimekuju juurde,“ lisas Hele-Riin toona.

Hele-Riin on töötanud Eesti Rahvusooperis ja mänginud koos näiteks Laura Põldvere, Helin-Mari Arderi, Villu Veski, Tanel Rubeni ja teiste džässmuusikutega. Trumme on ta mänginud ansamblites 2 Quick Start, Smilers, Tanel Padar & The Sun. Trummari ametit on Hele-Riin pidanud ansamblis Blacky ja samuti ka Koit Toome ja Liis Lemsalu projektides.

Hele-Riin Uib on õppinud Jaapanis meistrite käe all taikotrummide kunsti ning andnud kontserte Muteki Taiko nime all. Aastast 2012 on ta tegutsenud trummiduo DrumAttack koosseisus koos Laura Väljaga ning aastal 2014 pani kokku naistest koosneva rokkbändi G.O.S.H., millega on välja antud album Roller Coaster.

Lisaks on Hele-Riin kaasa löönud mitmes Eesti Laulu meeskonnas. Näiteks esines ta Sven Lõhmuse eurolaulus "Sunflowers", kus mängis löökpille põhitrummari kõrval.