Miley Cyrus ja Liam HemsworthFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. august 2019, 13:35

Kahju! Miley Cyrus ja Liam Hemsworth lahutavad vähem kui aasta kestnud abielu

Poplaulja Miley Cyrus ja Hollywoodi näitleja Liam Hemsworth otsustasid vähem kui aasta kestnud abielu lahutada, vahendab TMZ.

Miley Cyruse esindaja sõnul otsustas paar teha seda, mis on mõlemale osapoolele parim, edaspidi saavad nad keskenduda endale ja oma karjäärile.

Vaatamata sellele, et paar on nüüd lahus, jäävad nad pühendunult hoolitsema ühiste koduloomade eest. 

Kuuldused lahkuminekust osutusid tõeks vahetult pärast Miley Cyruse postitatud pilti, millel ta ei kandnud abielusõrmust. 

View this post on Instagram

Mute me if you don’t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley ja Liam kohtusid juba 2009. aastal ja alates sellest ajast on nad vahelduva eduga koos olnud. Liam tegi abieluettepaneku 2012. aastal. Peagi läks paar aga lahku, kuid 2015. aastal leidsid nad teineteist taas. Abielu sõlmisid nad 2018. aasta detsembris Ameerika Ühendriikides Tennessee osariigis asuvas kodus.

Miley rääkis aasta alguses ajakirjale Elle, et ta ei pea ennast stereotüüpiliseks abikaasaks. Samuti paljastas Miley Cyrus, et talle meeldivad ka naised.

Liam Hemsworth nimetas Mileyt otsesõnu oma abikaasaks maikuu lõpus ning juuni alguses laadis ta üles pildi, millel nad koos poseerivad.

View this post on Instagram

Abs like a ninja turtle 🐢

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Siiski pole Liam lahutuse teemat kommenteerinud. Samuti paistab, et nii Miley kui ka Liam pole veel lahutuspabereid sisse andnud.